6 fastighetsmäklare Eftra, Hallands län

Dags att sälja huset eller lägenheten? Eller dags att köpa en ny, kanske första, bostad? Då är du såklart långt ifrån ensam. Att gå i sälj- eller köp-tankar är det många som gör, oavsett om man redan äger en fastighet eller inte. Bostadsmarknaden är komplex, och det är mycket att tänka på, så att det är vanligt är med andra ord inget konstigt. För bara för att man börjar bli sugen på att flytta, så är det kanske inte en bra tid att sälja eller köpa (eller kanske till och med både och), så man får avvakta lite. Men när du väl sälja alternativt köpa lägenhet eller hus så går i princip alla via en via en bostadsmäklare, eller fastighetsmäklare som det mer formellt heter. En registrerad fastighetsmäklare i Eftra är till en stor hjälp, både när det kommer till värdering och själva processen med att sälja med allt från att anordna visningar till att ha kontakt med eventuella köpare och eventuell budgivning. Men att hitta den bästa mäklaren i Eftra, Hallands län när du ska sälja behöver faktiskt inte vara så lätt att gånger, i alla fall att hitta en mäklare som man känner förtroende för och som man litar på. För många är det nämligen viktigt att man känner att mäklaren verkligen förstår en och respekterar ens älskade hem som har tagit så väl hand om en, och man vill att försäljningen ska gå så bra till som möjligt. Till din hjälp har vi därför skrivit ner några rader som kan vara bra att ha kännedom om när du ska välja mäklare. Läs vidare om du börjar närma dig att köpa eller sälja en bostad och om du vill veta mer! Mer
Sortera efter:
Sortera efter:
16 av 6 experter
 • Att välja Mäklarhuset i Varberg och mäklaren Ida Persson var helt rätt! Ida har skött försäljningen av min far...
  christina_wernehagLäs mer
  Klicka för att ringa
  432 21, Varberg, Sverige
 • Bostad&Cos värdegrund baseras på en enkel mening – Mer än bara en bostadsaffär. Vi har genom åren lärt oss att all...

  Läs mer
  Klicka för att ringa
  Storgatan 25, 30243, Halmstad, Sverige
 • Bjärehalvöns No1 - Vi skapar förnyelse Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling är Bjärehalvöns snabbast växande...

  Läs mer
  Klicka för att ringa
  269 31, Båstad, Sverige
 • Vi jobbar på en av Sveriges vackraste och mest attraktiva marknader! Vår vardag har i åtta decennier utgått från...

  Läs mer
  Klicka för att ringa
  269 77, Torekov, Sverige
 • Vi är en mäklarbyrå med målsättning att framgångsrikt förmedla alla typer av fastigheter, bostadsrätter, lokaler o...

  Läs mer
  Klicka för att ringa
  311 31, Falkenberg, Sverige
 • Välkommen till Torekov och Lotsen Mäklarhus. Vi förmedlar villor, fritidshus, gårdar, bostadsrätter och tomter i T...

  Läs mer
  Klicka för att ringa
  26977, Torekov, Sverige

Utvalda omdömen för fastighetsmäklare Eftra, Hallands län

Mäklarhuset Varberg
fastighetsmäklare Eftra, Hallands län
31 januari 2017
Att välja Mäklarhuset i Varberg och mäklaren Ida Persson var helt rätt! Ida har skött försäljningen av min fars hus på absolut bästa sätt. Vi har fått fortlöpande information från henne under processens gång och hon har varit behjälplig med alla frågor vi haft. Vi har fått informativ feedback efter varje visning. Ida är en professionell mäklare med hjärtat på det rätta stället och kundens bästa i fokus! Jag kan varmt rekommendera henne och Mäklarhuset i Varberg.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.