2 experter inom fönster Kalmar

Det finns flera anledningar till att man emellanåt behöver byta ut eller renovera upp sina fönster. Har man investerat i ett äldre hus behöver oftast fönstren åtgärdas och i nästan alla hem går det en ruta mellan varven. Oavsett om man behöver en glasmästare i Gill, CO eller hjälp hela vägen från idé till färdigställande så finns det bra hjälp att få, och det ska man alla gånger ta vara på! Mer
  • Funderar du på att byta ut fönster eller är det äntligen dags för takbyte, renovering eller tillbyggnad ? Behöver...

    Läs mer
    Klicka för att ringa34,5 km från Kalmar, Sverige
  • Hos Rekpol Fönster hittar du underhållsfria samt måttbestämda fönster och dörrar i PVC-plast från den största till...

    Läs mer
    Klicka för att ringa0,0 km från Kalmar, Sverige

Utvalda omdömen för experter inom fönster Kalmar

MM Fönster O Bygg AB
experter inom fönster Kalmar
11 augusti 2016
“De var noggranna och tvättade fastigheten, skrapade ca 80kvm, på 11 timmar. Den tidigare målningen var mycket dålig gjort underarbete. Nästa dag arbetade de också i ca: 11 timmar och sista dagen, en lördag, åter igen i flera timmar ,vilket inte svenskfödda skulle gjort. Arbetarna var från Polen och man ska inte dömma att alla gör dåliga arbeten. En nackdel var att de förstod svenska dåligt. Mycket bra arbete och jag kan varmt rekommendera dem.”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.