2 fotografer Falun

Fotograf är ett yrke som många drömmer om och alla känner till. Men vad många inte tänker på är att det är en bransch med många inriktningar. Till exempel kan du bli arkitekturfotograf, mäklarfotograf, inredningsfotograf och bostadsfotograf. Alla är självklart nischade till sitt område, men en del behärskar även flera av dessa discipliner inom fotografi. Men hur är det egentligen att jobba med dessa olika sorters fotografer? Vad gör de? Vi har skrivit ner några rader om dem som kan vara matnyttig om du behöver anlita en fotograf i Fountain Hills, AZ för att fotografera din inredning eller din bostad för försäljning, till exempel. Mer
  • Interiörreportage Dalarnas Tidningar

    Frilansfotograf med kommersiell och redaktionell inriktning. Bakgrund inom reklambranschen. Fotograferar interiöre...

    Läs mer
    Klicka för att ringa10,8 km från Falun, Sverige
  • Klicka för att ringa34,4 km från Falun, Sverige

Utvalda omdömen för fotografer Falun

Catharina Johnson
fotografer Falun
6 nov. 2015
“Jag har samarbetat med Catharina i flera arbeten och då har det främst handlat om fotografering av inredning. Förutom att Catharina är en duktig fotograf så har hon sinnet för färg och form vilket underlättar när man ska fotografera ett rum eller en styling av produkter. Hon är lätt att samarbeta med och förstår snabbt vad man är ute efter och kan få ner den känslan i en bild.”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.