3 experter inom gardiner & persienner Rora, Aberdeenshire, UK

När man inreder ett rum är textilier ofta en stor del av inredningen, oavsett vilket rum det än handlar om, med vissa undantag såklart. Men gardiner och persienner är något som behövs i näst intill varenda rum, och där de inte är nödvändiga så är de fortfarande en viktig inredningsdetalj för att få ett trivsamt och mysigt hem. Men vilken typ av insyns- och solskydd man ska ha i ett rum varierar såklart. Ett sovrum kräver ofta rullgardiner eller mörkläggningsgardiner, medan ett kök kanske gör sig bäst med en gardinkappa. Det beror helt enkelt helt på vilken typ av rum det är! Så är det så att du är på jakt efter en gardinexpert i Rora, Aberdeenshire, UK som kan hjälpa dig med ditt hem? Du har du helt klart kommit rätt, här på Houzz samlar vi nämligen de bästa företagen inom allt från måttbeställda rullgardiner till lamellgardiner, och allt däremellan. Är du dessutom ute efter lite information på ämnet rekommenderar vi dig att läsa vidare, vi tänkte nämligen djupdyka lite i ämnet! Mer

Utvalda omdömen för experter inom gardiner & persienner Rora, Aberdeenshire, UK

Alison Gove Curtain Creations , Blinds & Curtains
experter inom gardiner & persienner Rora, Aberdeenshire, UK
20 maj 2020
“Alison, makes the most beautiful curtains, pelmets, blinds and soft furnishings. Her handmade designs are stunning and her attention to detail is outstanding. She offers a full package from helping you select fabric from her extensive range, to guiding you on the best designs to suit your home. Using Alison’s bespoke service allows you to purchase an investment piece you can enjoy everyday!”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.