Inköp av möbler i Göteborg, Västra Götalands län

Hitta rätt expert för ditt projekt
Göteborg / 50 km
Inköp av möbler
115 av 49 experter

Utvalda omdömen för Inköp av möbler i Göteborg, Västra Götalands län

Studio A3
Inköp av möbler i Göteborg, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor8 december 2015
Linda hjälpte mig att få mitt hem att fungera praktiskt för oss som lever där. Hemmet känns varmt och inbjudande med ett litet drag av lyxkänsla. Efter första besöket hemma i mitt hus fick jag komma till Linda för en noggrann genomgång av hennes förslag i en så kallad moodbook. Allt var tydligt beskrivet i bilder och priser rum för rum. Alla deadlines och budgets har hållits. . Linda har på ett smidigt sätt koordinerat sitt arbete med diverse hantverkares arbeten. exvis elektriker, snickare och målare. Det har dessutom känts tryggt att hantverkarna jobbar för Studio A3. Lida har ett stort kunnande är lyhörd, trevlig och glad samt har en driven vilja att göra sin kund nöjd. Jag hade sparat mycket pengar om jag hade anlitat Linda från början i mitt inredningsprojekt. Linda har under sitt dessutom lämnat tipps om konstnärer och trevliga inredningsbutiker och hemsidor.
Studio In
Inköp av möbler i Göteborg, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor5 januari 2016
Vi beställde styling av bröllopsfestlokalen, både förberedelser och utförandet. Maja och Atta fattade direkt känslan som vi ville ha på bröllop. Efter första mötet fick vi ett förslag, ett mood board, som var spot on! Dekoreringen av lokalen gjorde vår dag ännu mer fulländad! Kan rekommendera att slippa stressa med dekoreringen enda fram till vigseln. :)
Anna Bülow Homestaging & Inredning AB
Inköp av möbler i Göteborg, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor10 november 2016
Anna hjälpte oss mycket att stajla vår lägenhet. Inredning som hon gjorde var fantastisk: så vackert! Hon gav oss många tips, och försökte att hitta en bra lösning för varje rum. Vi kommer från Frankrike och inredning som hon föreslog har en stylish French Touch. Det var lagom diskret och jättesnyggt, dessutom till ett bra pris. Hon tog hand om allt från A till Ö, från möblerna till blommorna. Anna är en väldig professionell expert som vi rekommenderar.
ROOM Shape Sweden
Inköp av möbler i Göteborg, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor25 mars 2019
Tack vare en mycket professionell stailing av vår lägenhet, blev den såld omgående. Fantastiskt fint bemötande, kan inte annat än att rekommendera Magdalena Johansson som gjorde otroligt fint jobb!!
Intro
Inköp av möbler i Göteborg, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor6 juli 2016
Som fotograf är det en dröm att jobba med Intro Inred. Varje uppdrag är unikt, fullt av kretivitet och vilja att alltid ge lite mer än 100%. I 7 år har jag fotograferat deras arbete och hoppas det blir många år till.
Myhres & Coey Interior Design Studio
Inköp av möbler i Göteborg, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor24 augusti 2016
Vi är jättenöjda, Vi anlitads Myhre's när vi skulle göra om vårt kök! Dorte är proffsigt och har ett öga för Skandinaviens inredning
FabriCat AB
Inköp av möbler i Göteborg, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor12 februari 2019
Super duktig och trevligt tjej! Använde henne i samband med en filmproduktion/reklam fotografering. Hon skötte allt ifrån moodboard till tillhandahållning av möbler/rekvisita och styling på inspelningsdagen. Punktlig , pålitlig & lätt att jobba med. Hon hade koll på senaste trenderna och hon hade verkligen ett öga för detaljer! Slutkunden blev super nöjd och så även jag!
Minna design
Inköp av möbler i Göteborg, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor21 februari 2019
Har använt mig av Minna Designs tjänster både i företaget och privat. De fick totalrenovera lokalen till min massage salong. Resultatet blev över förväntan! Marina är lyhörd, noggrann, ser vad du inte ser och vet vad du behöver, när du själv inte vet. Fantastisk på att hitta lösningar för utrymme och förvaring. Inte rädd att tänka utanför boxen och vågar använda färg. Hemma har hon hjälpt med färgval och tapeter, samt med att måla och tapetsera. Man är i trygga och framförallt erfarna händer när man väljer Minna Design.
Lisas inredning & design
Inköp av möbler i Göteborg, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor28 januari 2017
Lisa konsulterades för val av färg, tapeter, golv och kakel/klinkers inför nybygge. Våra tidigare erfarenheter då Lisa hjälpt oss har varit mycket bra och hon har framförallt en förmåga att känna av vad som passar kunden.
Room Vision
Inköp av möbler i Göteborg, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor4 november 2016
Är helnöjd med Room Vision! Anlitade företaget för uppsättning av mitt företag och nu har jag den snyggaste kliniken i Särö! Ett professionellt bemötande och en bra kännedom av personen och deras önskan! Mvh Titti Rystedt
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.