Trädgårdsdesign i Göteborg, Västra Götalands län

Få experthjälp med ditt projekt
Göteborg / 50 km
Trädgårdsdesign
113 av 13 experter

Utvalda omdömen för Trädgårdsdesign i Göteborg, Västra Götalands län

Natalia Lindberg Trädgårdsdesign
Trädgårdsdesign i Göteborg, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor1 augusti 2021
Natalia gjorde en fantastisk trädgårdsdesign åt oss. Hon är kundorienterad och både lyssnar och följer upp bra. Men samtidigt har hon integritet och kreativt och utmanar på ett trevligt sätt för att få resultatet så bra som möjligt. Kan ge henne våra varmaste rekommendationer.
Högadals Trädgårdar
Trädgårdsdesign i Göteborg, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor26 mars 2021
Vi har tagit hjälp av Marie med en trädgårdsdesign bas, dvs en ritning över hela trädgården som visar hur den kan utformas på ett bra sätt för att få till en vacker och funktionell helhet. Vi är glada att vi började med en ritning på helheten och mycket nöjda med såväl dialogen under processen som den slutprodukt vi fick. Marie var lyhörd för våra tankar samtidigt som hon kom med många nya fina ideer.
Emma Johnson Trädgårdsdesign
Trädgårdsdesign i Göteborg, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor19 februari 2016
Emma Johnsson Trädgårdsdesign har hjälp oss att ta fram en trädgårdsdesign från grunden och även gjort en växtplan med växter som anpassats efter våra önskemål och för att passa in i omgivningen. Servicen var väldigt bra, designen uppfyllde våra önskemål och leveransen gjordes enligt överenskommelsen.
Kungsbacka Trädgårdsdesign AB
Trädgårdsdesign i Göteborg, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor29 juli 2020
Proffessionella och lyhörda har Kungsbacka Trädgårdsdesign hjälpt oss att ta fram underlag till våra drömmars trädgård. Nu när projektet har anlagts kan man verkligen se vinsten i att ta hjälp med utformningen.
Gröna Bladverk
Trädgårdsdesign i Göteborg, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor11 december 2018
Gröna Bladverk har ritat, planerat och utfört flera trädgårdsprojekt åt mig. De kunde inte ha genomförts på ett bättre sätt!
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.