2 husleverantörer och attefallshus i Kalmar

Går du i tankarna om ett nytt hem? Då har du kommit till rätt ställe på nätet, eftersom du kan hitta många olika typer av husleverantörer här hos oss på Houzz. Och du har även hamnat rätt om det är så att du är nöjd med ditt hus men är på jakt efter ett fritidshus eller attefallshus. Bor du exempelvis i ett hus eller en villa du trivs i och har en större trädgård så har du nämligen möjligheten att bygga ett mindre hus på tomten, helt och hållet utan bygglov. Nämligen ett så kallat attefallshus! Antingen kan du själv bygga ditt hus, som högst får vara på 25 kvm stort i Kimberly, AL, eller så beställer man ett modulhus eller ett nyckelfärdigt hus vilket i princip är färdiga hus som monteras på plats. Så oavsett om du är ute efter prisvärda husleverantörer för hus eller attefallshus, så är du på rätt plats. Kolla runt bland alla företag här på Houzz och se vad du kan hitta! Mer
Du behöver inte pausa ditt drömprojekt
Kom i kontakt med experter online
  • Hos Byggstommar hittar du det mesta du behöver till ditt byggprojekt. Mycket konkurenskraftiga priser! Måttanpass...

    Läs mer
    Klicka för att ringa26,4 km från Kalmar, Sverige
  • Ölandstugan Bygg AB Arkitektritade fritidshus – Vi bygger nyckelfärdiga fritidshus, med eller utan uppförande....

    Läs mer
    Klicka för att ringa18,7 km från Kalmar, Sverige

Utvalda omdömen för husleverantörer och attefallshus i Kalmar

Byggstommar
husleverantörer och attefallshus i Kalmar
7 september 2016
“Jag hittade företaget när jag bestämde mig för att bygga en egen vedeldad bastu med relax. Bra beskrivningar och ritningar som stämde med vekligheten och lätt för mig som amatör att följa. Vänligt bemötande och goda råd vid beställning och frakt. Material och stommar i bra skick och lätt att modifiera för mina önskemål.”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.