13 husleverantörer och attefallshus i Partille, Västra Götalands län

Partille / 50 km
Husleverantörer & Attefallshus
113 av 13 experter
 • Attefallhus AB har utfört 3 projekt för mig sista året, 2 omfattande tillbyggnader och bygge av Attefallhus....
  Houzz-ID: 600616476Läs mer
  Visa telefonnummer
  436 34, Askim, Sverige
 • Jag och min familj sökte efter ett hus nära havet där vi kunde hitta - fixa till vårt drömhus. Vi bor i en läg...
  Mathias KrümmelLäs mer
  Visa telefonnummer
  512 65, Mjöbäck, Sverige
 • easy-house är ett familjeföretag med en bas i Göteborg. Vi har specialiserat oss på småhus där vi har tagit fram...

  Läs mer
  Visa telefonnummer
  Skolvägen 52, 43361, Sävedalen, Sverige
 • En ny dimension för Dig som i boendet ser en djupare mening. Som söker ro för kropp och själ men som samtidigt vil...

  Läs mer
  Visa telefonnummer
  435 42, Mölnlycke, Sverige
 • Vår ledstjärna är att leverera en optimal lösning till varje kund som vill köpa hus utifrån deras unika husbehov....

  Läs mer
  Visa telefonnummer
  Öxabäcksvägen 2, 512 65, MJÖBÄCK, Sverige
 • Att köpa hus är ett första steg i att skapa sig ett hem att trivas i under många år. Det är kanske en av dina stör...

  Läs mer
  Visa telefonnummer
  512 65, Mjöbäck, Sverige
 • Zuburban arbetar med målsättningen att, genom innovativa metoder, skapa ekonomiska möjligheter för våra kunder gen...

  Läs mer
  Visa telefonnummer
  43433, Kungsbacka, Sverige
 • JCGT är en skylttillverkare i Göteborg som strävar efter en ökad tillgänglighet i samhället. Detta gör vi genom at...

  Läs mer
  Visa telefonnummer
  Karl Johansgatan 152, 414 51, Goteborg, 414 51, Göteborg, Sverige
 • JABO utvecklar, marknadsför och säljer sitt sortiment av exteriörprodukter, med fokus på design, kvalitet och funk...

  Läs mer
  Visa telefonnummer
  431 53, Mölndals stad, Sverige
 • Nyckelfärdiga Attefallshus - Komplett bostad i Väst är ett ungt företag med mycket erfarenhet och starka samarbet...

  Läs mer
  Visa telefonnummer
  41467, Göteborg, Sverige
 • Ranängsgatan 8, Gothenburg, Sverige
 • Visa telefonnummer
  Wieselgrensgatan 4f, 41717, Göteborg, Sverige

Utvalda omdömen för husleverantörer och attefallshus i Partille, Västra Götalands län

Attefallshus AB
husleverantörer och attefallshus i Partille, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor10 november 2015
Jag anlitade Attefalls för att få hjälp med ett ganska ovanligt projekt. Jag har, för att vara på ett så centralt läge i Göteborg, en ganska stor villatomt. Boningshuset på vår tomt är ursprungligen från sekelskiftet 1800/1900 och är ett sedan fem år pågående renoveringsprojekt där vi försöker återskapa sekelskiftets charm och stil så pietetsfullt som möjligt. Det tar tid. Och är dyrt. När vi skulle bygga ett Attefallshus på tomten hade jag följande idéer med projektet: 1. Jag ville, om möjilgt, att huset skulle smälta ihop bra med boningshuset - eller fungera som en stilfull kontrast till det. 2. Jag ville att huset skulle vara möjligt att hyra ut under till studenter eller liknande under en period - fram tills mina egna barn (om tio år) är så stora att de skulle kunna bo där. Jag ville helst att Attefallshuset skulle ha betalt sig själv fram tills dess. 3. Jag ville att huset utan att spränga fyrametersgränsen, dessutom skulle ha en halvt nedgrävd källarvåning - som också skulle kunna fungera som ett uthyrningsobjekt. Något sådant Attefallshus hade inte uppförts tidigare I Sverige - vad jag hade kunnat finna. 4. Jag ville att projektet skulle vara - inte billigt - men ändå kostnadseffektivt. Nu är huset till 3/4-delar färdigbyggt. Det kommer att bli ett hus som harmonierar perfekt med vårt boningshus. Det ser ut som en blandning mellan en glasveranda och ett lusthus och blir en pärla på tomten. I själva verket kommer det att under flera års tid överglänsa det och fungera som ett stilbildande ideal utifrån vilket vi kan fullfölja resten av renoveringen på boningshuset. Niklas Madden på Attefallshus fungerade som en drivande och inspirerande person med fokus på genomförande. Han var känslig för alla mina önskemål och kunde hjälpa mig att förstå och omtolka dem till konkreta bilder. Inte heller var det så dyrt. Niklas var också mycket bra och omdömesgill i kontakten med hantverkare som följde. Jag kommer, då projektet är genomfört också att lägga in bilder här så att resultatet blir synligt. Attefallshus är en relativt nybildad firma med Niklas som drivande kraft. Anlitar man Attefallshus kommer man att få fullt fokus från Niklas. Jag hade prövat att ha kontakt med två andra firmor innan jag fastnade för Attefallshus. Det var känsligheten för mina önskemål och engagemanget och drivet hos Niklas som fick mig att bestämma mig för att anlita Attefallshus. Det har jag inte heller ångrat.
VästkustStugan
husleverantörer och attefallshus i Partille, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 4 av 5 stjärnor24 januari 2016
Jag och min familj sökte efter ett hus nära havet där vi kunde hitta - fixa till vårt drömhus. Vi bor i en lägenhet i centrala Göteborg och önskade ha ett lantställe, där vi kunde tillbringa helger och loven på. Efter att ha letat ett bra tag, kunde vi konstatera att de hus vi hittade, antingen var alldeles för dyra eller för den "händige", dvs alldeles för mycket att renovera. Därför började vi under sommaren 2014 istället att leta efter en tomt, där vi kunde bygga vårt drömhus på. Efter mycket letande och många besök på diverser husknutar och visningar av nybyggnadsprojekt, fastnade vi för en tomt i Båstad, som Västkustvillan hade. En gammal sommarstugeby, skulle rivas och istället skulle ett 30 tal fritidshus - villor byggas. Arkitekten Gert Wingårdh, har varit med och tagit fram detaljplanen för hela området, vilket satt sin särprägel på de hus som har och skall byggas i området. VI fick omedelbart mycket bra kontakt med säljaren i Halmstad, som på ett varmt och proffesionellt sätt skötte alla delar i processen fram till kontraktssignering. Bland annat åkte vi runt en hel dag runt till många av deras tomter och hus som de hade byggt i södra Halland och i norra Skåne. Det för att ge oss bättre inspiration, kring både tomtval, hustyper och husplaceringar på tomten. Då vi inte kunde något om processen kring att bygga nytt, var vi i stort behov av bra stöd och saklig hjälp i den process som finns med alla kontakter, vilket Västkustvillans säljare i Halmstad villigt bistod oss med. Även de kontakter som vi haft med Västkustvillans huvudkontor i Mjöbäck, har varit positiva och de har under hela byggprocessen varit både flexibla och hjälpsamma, kring våra önskemål och behov.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.