121 hustillverkare och totalentreprenad

Hustillverkare & Totalentreprenad
115 av 121 experter

Utvalda omdömen för hustillverkare och totalentreprenad Nära mig

DD Hus ®
hustillverkare och totalentreprenad
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor14 december 2015
Skickliga hantverkare och bra projektledning. Som arkitekt rekommenderar jag alltid DD Hus till mina kunder eftersom husen de bygger är av högsta kvalitet.
Totalhus i Sverige AB
hustillverkare och totalentreprenad
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor5 augusti 2016
Köksrenovering och jag är hemskt nöjd. Allt sköttes smidigt, redigt, professionellt och tryggt. Därtill blev köket superfint. Jag har inget att anmärka på, jag är snarare bara tacksam för all hjälp. Rekommenderas varmt!
PERAB
hustillverkare och totalentreprenad
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor22 januari 2016
Perab har varit min totalleverantör i alla mina byggprojekt sedan jag köpte min första lägenhet 1994. Det har blivit några totalrenoveringar sedan dess... :) Det började med att ett kök och ett badrum i det första projektet. Sedan dess har jag lagt hela ansvaret på Perab, och involverarat dem redan i planeringsfasen för att spara tid och pengar. Tack Perab.
Adora Service HB
hustillverkare och totalentreprenad
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor24 mars 2017
Vårt företag KPN Grupp AB samarbetade med Adora Service HB. Mycket bra arbetspartner.Trevligt bemötande från alla vi haft kontakt med inom företaget. Mycket nöjd med slutresultatet.
Backa Snickeri och Timmerhus
hustillverkare och totalentreprenad
Genomsnittligt omdöme: 4 av 5 stjärnor16 december 2015
Byggandet av ett sovloft utfördes på ett smakfullt och skickligt sätt.Likaså utförandet av en terrass blev till full belåtenhet.Trevliga och skickliga hantverkare.
Studio-Z Projekt AB
hustillverkare och totalentreprenad
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor29 oktober 2015
Studio-Z Projekt AB kommer alltid med kreativa, innovativa och miljövänliga lösningar som sätter kundens behov i fokus samtidigt som övriga samhälls- och myndighetskrav tillgodoses.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.