7 inredningsarkitekter och inredare i Luleå, Norrbottens län

Att inreda hemma är långt ifrån en enkel uppgift, och att många vänder sig till en inredningsarkitekt för att lösa det är därför inte så konstigt. Dels så är man kanske helt enkelt inte direkt intresserad av inredning, även om man gillar att ha det fint hemma, och dels så kan det vara överväldigande att inreda en helt ny bostad. Oavsett anledning, så är en inredare minst sagt en expert inom området, och att det blir allt vanligare att anlita en inredningsdesigner är därför inte så konstigt. Så är du en av dem som är ute efter att kanske anlita någon i Bourbonnais, IL för att få inredningshjälp? Då har du kommit rätt, här på Houzz har vi nämligen samlat grymma inredningsarkitekter och inredare. Om du vill veta lite mer om denna yrkesgrupp och få lite tips på saker som kan vara bra att tänka på när du ska anlita inredningsstylist, så läs vidare då vi samlat lite bra information här. Mer

Utvalda omdömen för inredningsarkitekter och inredare i Luleå, Norrbottens län

Inredare | PureCathis.se
inredningsarkitekter och inredare i Luleå, Norrbottens län
31 juli 2017
“Cathis stylade vår lägenhet inför försäljningen av den. Hon gjorde det på ett proffsigt sätt med blick för detaljer. Bilderna blev jättebra och lägenheten kunde inte ha visats på ett bättre sätt. Vi är supernöjda med hennes arbete och kan varmt rekommendera henne. Lägenheten såldes på kort tid.”
Linnea Lundström - Inredning & Homestyling
inredningsarkitekter och inredare i Luleå, Norrbottens län
7 juli 2016
“Linnea brinner verkligen för sitt jobb och känner väl till branschen. Hon levererar i tid och på ett proffsigt sätt.”
Pompadoor
inredningsarkitekter och inredare i Luleå, Norrbottens län
16 april 2018
“För mig som inredare är det otroligt viktigt att mina stylingar återges på bästa möjliga sätt vid fotografering. Att samarbeta med Pompadoor och Ulrica är en ynnest! Jag känner mig helt trygg, när jag vet att Ulrica står bakom kameran. Hon ser ofta sådant jag själv kan missa.”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.