34 inredningsarkitekter och inredare i Rasbokil, Uppsala län

Rasbokil / 50 km
Inredningsarkitekter & Inredare
115 av 34 experter

Utvalda omdömen för inredningsarkitekter och inredare i Rasbokil, Uppsala län

Kajsas Hem
inredningsarkitekter och inredare i Rasbokil, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor31 oktober 2016
Jag jobbar som mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Uppsala. Jag säljer ca 100 bostadsrätter per år och har nästan på varje försäljning anlitat Karin. Hon har hjälpt mig o mina kunder att få ut det bästa av deras hem. Vilket gjort det lättare för mig att sälja objekten till ett bra pris. Jag kan varmt rekommendera hennes tjänster :)
Petra of Sweden
inredningsarkitekter och inredare i Rasbokil, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor29 juni 2016
Mycket kunnig och påläst, med mycket känsla! Lyhörd för våra önskemål. Bra presentation av olika förslag, lätt att förstå helheten.
Fouremptywalls
inredningsarkitekter och inredare i Rasbokil, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor15 november 2016
Har som mäklare anlitat Fouremptywalls både till konsultationer åt kunder samt hel styling. Alltid kanonbra återkoppling och framförallt alltid bra resultat! Flera försäljningar där slutpriset ökat tack vare bra styling. Rekommenderas!
coloredhome
inredningsarkitekter och inredare i Rasbokil, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor18 november 2016
Har som mäklare anlitat Coloredhome flera gånger och det blir alltid toppresultat! Serviceinriktade, smidiga och levererar alltid. Rekommenderas varmt!
Stilreda&inreda
inredningsarkitekter och inredare i Rasbokil, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor19 april 2017
Är så otroligt nöjd med Sofia! Hon lyckades på endast ett möte fånga min stil och önskan om hur rummen ska användas och se ut. Hon mötte mig fint i det jag tycker om med läckra utmaningar. Med hjälp av bildkollage visade hon upp en fint och noggrant val av färger, möbler, växter m.m. Hon blandade allt mellan lyx och budget på bästa sätt. Jag är mer än nöjd!
Insbo
inredningsarkitekter och inredare i Rasbokil, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor4 april 2017
Vi har anlitat Insbo till att styla våra nyproduktioner. Alltid proffsigt och stilsäkert. Mycket nöjda med företaget och kommer fortsätta vårt samarbete :-)
Olivia Lind Interiors
inredningsarkitekter och inredare i Rasbokil, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor28 maj 2016
Olivia Lind Interiors har verkligen en riktigt bra inredare. Olivia sköter allt med kundens önskemål i centrum och tar hänsyn till alla krav och önskemål som kunden har. Har ett nytänk inom inredning som gynnar hennes kunder. Jag kan starkt rekommendera Olivia Lind Interiors.
Inredningskontoret
inredningsarkitekter och inredare i Rasbokil, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor11 april 2019
Jätte duktiga och gulliga tjejer som la ner 100 % hjärta och engagemang hemma hos mig. Rekommenderar dom varmt, väldigt inspirerande då dom verkligen tänkte utanför boxen.
Angelicas foto & design
inredningsarkitekter och inredare i Rasbokil, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor6 februari 2017
Jag tyckte om Angelicas stylingar på instagram. Enkelt och stilrent med hemmakänsla. Det passade bra för min etta. Sen var det också till ett väldigt förmånligt pris, kanske på grund av att företaget var ganska nytt. Man brukar vara mer mån om att ge en bra produkt och bygga ett gott varumärke då. Och det gav också ett bra första intryck när jag såg att hon varit med i en inredningstidning. Jag kände att jag var i bra händer, och Angelica hade hela tiden bra kontakt med min mäklare parallellt med försäljningsprocessen och stylingen. Det underlättade, och jag behövde inte göra något själv. Hon bytte också ut en propp då några eluttag inte fungerade som de skulle och gjorde lite annat generellt. Sen kom bilderna ut precis som jag hade hoppats och likaså stylingen. Så det var skönt att få ungefär det man ville ha. Jag skulle gärna anlita Angelica igen vid nya eventuella stylingar i framtiden och ser fram emot utvecklingen av företaget.
p r i n b y ab
inredningsarkitekter och inredare i Rasbokil, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor21 februari 2017
Jag har anlitat Therese vid flera tillfällen. Dels har hon varit behjälplig vid 2 husförsäljningar och däremellan har jag anlitat henne för olika större och mindre inredningskonsultationer. Vid dessa tillfällen har Therese varit mycket professionell i sitt bemötande. Therese har en fantastisk fingertoppskänsla både för det som är "trendigt" i inredningssammanhang men också för en mer klassisk stil. Hennes stilkänsla är mycket god och hon har ett gediget intresse för inredning, färger, mönster och stil. Detta har avspeglat sig i kontakten med mig som kund då hon både är inlyssnande men även kommer med goda råd och tips.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.