4 inredningsarkitekter och inredare i Skellefteå

Har du byggt ett eget hus och vet inte hur du ska börja med interiören? Eller är du helt enkelt bara sugen på att göra om lite hemma, efter att ha levt med samma inredning i många år? Lite beroende på intresse och kunskap kan man göra en hel del själv, men det är verkligen inte något för alla. Att få till ett hus eller en lägenhet på ett riktigt bra sätt är nämligen betydligt lättare sagt än gjort. Då kanske du behöver inredningshjälp av ett riktigt proffs med lång erfarenhet, och det är kanske läge att anlita inredningsarkitekt, inredningsdesigner eller en professionell inredare som jobbar med privata hem i Skellefteå. Men vad gör egentligen inredningsarkitekter? Vilka yrkesgrupper finns det som jobbar med inredning? Vad betyder termer som homestyling och homestagning? Och när är det rätt beslut att faktiskt anlita hjälp istället för att ta sig an projektet på egen hand? Mer
 • Boviken

  Vi erbjuder inredningkonsultation och och homestylning till privatpersoner och företag. Vi skapar förslag/moodboar...

  Läs mer
  Klicka för att ringaSkellefteå
 • Hemma hos mig

  The Glasshouse finns i Skellefteå och hjälper privatpersoner med inredning, styling och flyttstyling. Jag hjälpe...

  Läs mer
  Klicka för att ringaSkellefteå
 • Inredning

  Emily Hopkins är konstnär och erbjuder unik och personlig styling åt privatpersoner och företag. Utför även trad...

  Läs mer
  Klicka för att ringaSkellefteå
 • Konstlitteratur

  Jeanette Gustafsson, Konstkommunikatör på Alic&Franc Med en erfarenhet inom Konstvärlden sedan 1998, har jag arbe...

  Läs mer
  Klicka för att ringa4,1 km från Skellefteå, Sverige

Utvalda omdömen för inredningsarkitekter och inredare i Skellefteå

Stylat Northern Design AB
inredningsarkitekter och inredare i Skellefteå
24 sep. 2018
“Stylat Northern Design är ytterst kunniga och har levererat många väl genomarbetade projekt. Kan varmt rekommendera deras tjänster!”
Emily Hopkins INREDNING & KONST
inredningsarkitekter och inredare i Skellefteå
28 apr. 2016
“Emily har en lågmäld respektfull inställning till kunden och uppdraget att hjälpa till med inredningen. Hon har bra konkreta tips som lyfter hemmet och hennes råd är mer smarta och estetiska än dyra. Att använda sina egna saker på ett nytt sätt eller byta ut ett skrymmande skåp mot ett mindre t ex. Hon ger också tips om var man kan byta/ sälja/köpa secondhand eller nytt. Men framför allt - man känner inte att man måste göra om allt så man inte känner igen sig och köpa en massa nya dyra saker utan det är små enkla medel som gör stor skillnad!”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.