1 experter inom köks- & badrumsblandare Nol

Vi tillbringar mer än hälften av vår tid i köket vid vår kökskran och förmodligen minst lika mycket tid vid blandaren i badrummet. Se därför till att du har en köksblandare, duschblandare och badkarsblandare som tillgodoser dina behov men som även sätter prägel på din inredning. En kombination som ibland faktiskt kan vara lättare sagd än gjord! Att kontakta en expert inom köks- & badrumsblandare i Nol är med andra ord för många en bra idé. Mer
Nordhem är ett familjeföretag med huvudkontor i Göteborg. Vi designar och producerar exklusiva handdukstorkar,... Läs mer
  • 031-23 25 27
  • Göteborg
Registrera din verksamhet här utan kostnad – Läs mer

Hur bör jag tänka kring installation av badrumsblandare?


När man ska sätta in en tvättställsblandare, termostatblandare eller dusch- eller badrumskran bör man vända sig till en vvs-butik. Oavsett om du väljer en vvs butik på nätet eller som fysisk butik i Nol har de stenkoll på allt inom värme, ventilation och sanitet. När det handlar om vatten i en bostad ska man alltid se till att göra jobbet korrekt. Vattenskador är tyvärr en vanlig påföljd av att man installerat sin badkarskran eller termostatblandare i duschen fel och något som man verkligen bör undvika så gott det bara går. Så tänk säkerhet och funktion framför att göra det själv. Detta vill säga om du inte själv råkar vara en expert på ämnet!

Vilka blandare finns det att välja mellan?


Genom att kontakta en krantillverkare eller armaturfabrik får man enkelt reda på hur utbudet ser ut. Och visst finns det flera alternativ att välja mellan. En köksblandare med diskmaskinsavstängning är både miljövänlig och snäll mot plånboken och en köksblandare eller tvättställsblandare med handdusch gör det enkelt att manövrera rengöringen av köket. Har man en modern stil i sitt kök kan en kökshängd eller väggmonterad köksblandare vara ett alternativ liksom andra designblandare i både trendig form och modernt material.

Visst kan det vara svårt att veta redan från början vilken blandare man vill ha, ska det vara en tvättställskran eller klassisk blandare för badrum? Kika därför runt efter armaturfabriker i Nol som du tycker om och kontakta dem sedan för tips och råd både kring funktion men även installation. Lycka till!
Storstäder med experter