9 experter inom köksdesign och renovering i Eskilstuna

Att genomgå en köksrenovering i Eskilstuna kan både vara kostsamt och krävande, men är just en sådan sak som kan påverka hemmets hjärta otroligt mycket. Känslan som infinner sig när man har fantastiska köksluckor på plats och obehindrat kan arbeta vid den nya köksön är fantastisk, särskilt efter att ha renoverat köket under ofta en lite längre tid. Men man behöver heller inte alltid renovera köket i sin helhet för att få till en stor förändring och en känsla av ett helt nytt kök! Om det så bara handlar om att byta köksskåp för att få till känslan av ett helt nytt kök så är besväret ofta värt det. Lyckligtvis finns det köksdesign i många olika utföranden, och många experter som dels designar kök, och dels utför en köksrenovering. Så om du börjar fundera på om det är dags att göra om köket, bygga en köksö eller förnya blandarna och behöver anlita ett företag, då har du helt klart kommit rätt. Så ta det lugnt och sök efter köksföretag som kan tänkas passa dig, och kontakta några som du tycker verkar intressanta! Återförsäljare av kök finns det gott om så du kommer säkerligen hitta någon som passar dig och ditt hem alldeles utmärkt. Mer
 • kök Lotorp

  Platsbyggda kök Köket är inte längre bara en plats där man tillagar mat. I våra kök vill man vara, umgås, laga...

  Läs mer
  Klicka för att ringa26,3 km från Eskilstuna, Sverige
 • Kök i Västerås 2015

  Design och montering av köksinredningar

  Läs mer
  Klicka för att ringa17,3 km från Eskilstuna, Sverige
 • Dalbo

  Kökshuset AB Kungsäter Kök har ett av marknadens bredaste sortiment, våra Personliga kök, vår minimalistiska seri...

  Läs mer
  Klicka för att ringa17,3 km från Eskilstuna, Sverige
 • Inredningscenter

  .Ballingslövbutik, vitvaror från Electrolux, Siemens

  Läs mer
  Klicka för att ringa18,4 km från Eskilstuna, Sverige
 • Kök Mariefred

  Vi levererar både standard samt måttanpassade kök- & badrum- och garderobslösningar med komplett montage och insta...

  Läs mer
  Klicka för att ringa17,3 km från Eskilstuna, Sverige
 • Nyakök levererar allt ifrån utbytesluckor till kompletta kök, badrum och graderober. Det breda urvalet av skåp, lu...

  Läs mer
  Klicka för att ringa18,4 km från Eskilstuna, Sverige
 • Det är dom unika valmöjligheterna vad gäller färger & materialval som ger köket det lilla extra och som ser till a...

  Läs mer
  Klicka för att ringa2,8 km från Eskilstuna, Sverige
 • Klicka för att ringa17,3 km från Eskilstuna, Sverige
 • Klicka för att ringa17,3 km från Eskilstuna, Sverige

Utvalda omdömen för experter inom köksdesign och renovering i Eskilstuna

Kompetens i Trä
experter inom köksdesign och renovering i Eskilstuna
28 juni 2017
“Vi anlitade Kompetens i Trä för att bygga butiksinredningen i vårt nya bageri. De levererar inte bara en formidabel kvalitet på allt de gör. Dessutom kunde de transformera och förbättra våra väldigt ospecifika och vaga idéer om hur vi ville att det skulle se ut och "kännas" i bageriet till en detaljerad ritning som speglade våra idéer på ett fantastiskt sätt. Ritningen presenterades sedan i 3D-miljö, och slutresultatet blir exakt som på ritning (hur ofta händer det?). Eftersom vi själva sysslar med hantverk ville vi verkligen anlita duktiga lokala hantverkare när vi tog fram inredningen. Det har vi inte ångrat en sekund. KiT levererar vad de lovar på en kvalitetsnivå som utifrån min måttstock saknar motstycke. Jag kan inte annat än att rekommendera dem varmt. Hoppas du får möjlighet att anlita dem, för de är med rätta väldigt eftertraktade.”
BKC KÖK
experter inom köksdesign och renovering i Eskilstuna
18 jan. 2016
“Det är svårt att hittade bra byggare/renoverare av kök. Jag hade tur när jag mötte Börje och BKC kök. Det som klickade var när Börje sa; "ska jag ta mig an det här då vill jag hålla i hela projektet". Det var precis vad jag ville höra. Därefter gick allt som på räls, Börje kan sin sak. Vi hade en bra kommunikation och när jag skulle göra mina val av materiell fick jag många goda råd. Jag kan varmt rekommendera BKC KÖK och Börje!”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.