4 experter inom köksdesign och renovering i Frövi

Att renovera sitt kök är något som både vara kostsamt och krävande, men samtidigt så är köket ett otroligt viktigt rum i ens hem, och man vill såklart trivas med det. Både när det kommer till hur det ser ut och vilka funktioner det har! Känslan som infinner sig när man har fantastiska köksluckor på plats och obehindrat kan arbeta vid den nya köksön är fantastisk, särskilt efter att ha renoverat köket under ofta en lite längre tid. Lyckligtvis finns det köksdesign i många olika utföranden, och många experter som dels designar kök, och dels utför en köksrenovering. Så om du börjar fundera på om det är dags att göra om köket, bygga en köksö eller förnya blandarna och behöver anlita ett företag i form av en köksarkitekt eller någon som kan ta itu med köksrenoveringar, då har du helt klart kommit rätt. Kika runt bland alla köksföretag i Fellingsbro här på Houzz och se om du hittar något som verkar intressant. Återförsäljare av kök finns det gott om, så vågar nästan lova att du kan hitta något företag som passar dig och ditt kök! Mer
 • Hos oss på Marmic Kök i Lindesberg finner du kompletta designkök, köksbänkar, väggskåp, lådhurtsar och mycket mer....

  Läs mer
  Klicka för att ringaFrövi
 • Välkommen till Köksgiganten, Sveriges största webbshop för köksluckor. Här väljer du bland fler än 50 olika modell...

  Läs mer
  Klicka för att ringa30,9 km från Frövi, Sverige
 • Vi som jobbar på NärkeKök har flera års erfarenhet av köksförnyelse. Vår tanke är att vi på ett enkelt och smidigt...

  Läs mer
  Klicka för att ringa14,6 km från Frövi, Sverige
 • Klicka för att ringa14,6 km från Frövi, Sverige

Utvalda omdömen för experter inom köksdesign och renovering i Frövi

Marmic Kök
experter inom köksdesign och renovering i Frövi
25 november 2016
“Helt fantastisk duktig noga på millimetern :) Kan varmt rekommendera honom till andra som vill göra om sitt kök. Vilket vi redan gjort. Vi har fått precis som vi vill ha det och är super nöjd med allt.”
Köksgiganten
experter inom köksdesign och renovering i Frövi
23 mars 2018
“Alltid lika tillmötesgående, ger tips och inspiration. Allt man kan tänkas behöva finns hos dom och har de inte varan på lager beställer de hem. Helt undrerbar personal som visar hur en vara kan användas på olika sätt och olika rum.”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.