3 experter inom köksdesign och renovering i Tingstäde, Gotlands län

Att renovera sitt kök är något som både vara kostsamt och krävande, men samtidigt så är köket ett otroligt viktigt rum i ens hem, och man vill såklart trivas med det. Både när det kommer till hur det ser ut och vilka funktioner det har! Känslan som infinner sig när man har fantastiska köksluckor på plats och obehindrat kan arbeta vid den nya köksön är fantastisk, särskilt efter att ha renoverat köket under ofta en lite längre tid. Lyckligtvis finns det köksdesign i många olika utföranden, och många experter som dels designar kök, och dels utför en köksrenovering. Så om du börjar fundera på om det är dags att göra om köket, bygga en köksö eller förnya blandarna och behöver anlita ett företag i form av en köksarkitekt eller någon som kan ta itu med köksrenoveringar, då har du helt klart kommit rätt. Kika runt bland alla köksföretag i Tingstäde, Gotlands län här på Houzz och se om du hittar något som verkar intressant. Återförsäljare av kök finns det gott om, så vågar nästan lova att du kan hitta något företag som passar dig och ditt kök! Mer
 • Vi har nu haft vårt kök i 6 år som Janne Törngren hjälpte oss med när vi renoverade vårt kök. jag lagar mycket...
  Peder JakobssonLäs mer
  Klicka för att ringa
  621 46, Visby, Sverige
 • Du har kommit ett steg närmare ditt nya drömkök. Oavsett om du ska byta köksluckor eller köpa ett helt nytt kök är...

  Läs mer
  Klicka för att ringa
  624 49, Slite, Sverige
 • Klicka för att ringa
  621 41, Visby, Sverige

Utvalda omdömen för experter inom köksdesign och renovering i Tingstäde, Gotlands län

BliMera Kök & Inredning AB
experter inom köksdesign och renovering i Tingstäde, Gotlands län
19 maj 2016
Vi anlitede Blimera för ombyggnad sv vår vill aoch för ett nytt kök. Vi är mycket nöjda. Snabbt, noggrant och trevligt benötande.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.