348 konstnärer & konsthantverkare

Konstnärer & Konsthantverkare
115 av 348 experter

Utvalda omdömen för konstnärer & konsthantverkare Nära mig

Shirin Moarefi
konstnärer & konsthantverkare
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor5 oktober 2016
Jag köpte en jätte fin tavla från Shirin Moarefi. Kommer att köpa några till från henne snart igen. Shirins tavlor är färgglada och vackra, och gör en glad.
Konstlagret.se
konstnärer & konsthantverkare
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor21 november 2016
Superbra service på mässan. Valde mellan olika motiv och fick hjälp med frågor kring vad som skulle passa hemma. Tavlan är fantastiskt fin och jag har fått så många komplimanger från vänner. Kan varmt rekommendera att köpa tavlor. Kommer bli fler köp framöver
Therése Wahlgren
konstnärer & konsthantverkare
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor15 september 2016
Grymt proffissionella ! Mycket nöjd , höll vad de lovade och allt inom tidsramarna . Utmärkt val Kan varmt rekommendera dem Och de är en bra samarbetspartner
Simon Key Bertman Textile Design & Art
konstnärer & konsthantverkare
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor28 juni 2016
Simon Key Bertman är en duktig designer med högsta material kvalité i sin tidslösa design. Gillar hans matematiska, underbara mönster med spännande färgkombinationer!
Fine art Mathias Kärnlund
konstnärer & konsthantverkare
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor21 november 2016
Mycket bra bemötande och fantastiskt fint måleri. Mathias är lätt att ha att göra med: Servicen är hög och humöret gott.
Helena Björkqvist
konstnärer & konsthantverkare
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor14 september 2016
Helena har hjälpt både mitt företag och mig som privatperson att dels inreda men även måla fantastiska tavlor där fantasin får råda. Kan bara ge Helena högsta möjliga betyg, dels har hon ett suveränt öga för detaljer och inredning, ser lösningar på allt, och kommer med bra förslag. Duktig konstnär också som målar unika tavlor. och som grädde på moset , helt underbar person, som alltid är glad och trevlig!
Åsa Bergström - Skaparateljé
konstnärer & konsthantverkare
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor22 augusti 2016
Tavlan är Vackrare i verkligheten. Jätte fin, Härliga färger! Passade riktigt bra där jag ville ha den. Jag är mycket Nöjd med både produkten, leveransen och ett trevlig bemötande!
Itas design
konstnärer & konsthantverkare
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor16 november 2016
Snabb o bra service. Jättefina kärlekstavlor doptavlor mm. Har min sverigekarta över min säng med min mans o min födelseort utsatt. Tänker på vår första träff varje gång jag tittar på den. Kan varmt rekommendera denna säljare.
Ateljé Anna Lindblom
konstnärer & konsthantverkare
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor28 november 2016
Anna kan med sina varma penseldrag skapa de mest fantastiska tavlorna du kan tänka dig. Från helt egen design till avmålningar av foton. Anna målar mest i akryl och akvarell, lika skicklig i båda! Tack Anna för smidiga affärer och alltid lika underbara tavlor!
Ateljé Malin Östlund
konstnärer & konsthantverkare
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor25 februari 2016
Med härliga färger och en fantastiks förmåga att förmedla känslor genom sina tavlor blir de till ett härligt blickfång i ett rum.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.