47 konstnärer & konsthantverkare Svanesund, Västra Götalands län

Svanesund / 50 km
Konstnärer & Konsthantverkare
115 av 47 experter

Utvalda omdömen för konstnärer & konsthantverkare Svanesund, Västra Götalands län

Shirin Moarefi
konstnärer & konsthantverkare Svanesund, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor5 oktober 2016
Jag köpte en jätte fin tavla från Shirin Moarefi. Kommer att köpa några till från henne snart igen. Shirins tavlor är färgglada och vackra, och gör en glad.
Akvarellmålare Lena Nilebäck
konstnärer & konsthantverkare Svanesund, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor19 januari 2017
Vi har köpt 2 tavlor, som vi uppskattar mycket, av Lena på en mycket trevligt anordnad utställning på Smögen. Positivt med utställningen var att Lena själv var närvarande och berättade såväl om motiven som arbetet att framställa målningarna. Vi återkommer gärna på kommande utställningar och följer Lena på Facebook. Hälsningar Lisbeth Boman
Hanna Herngren
konstnärer & konsthantverkare Svanesund, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor12 september 2016
Har köpt tavlor av Hanna som är helt fantastiska. Mkt begåvad och duktig konstnär! Kan varmt rekommendera henne och hennes verk!
Mats Wieslander
konstnärer & konsthantverkare Svanesund, Västra Götalands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor26 augusti 2016
Vi har anlitat och rekommenderat Mats Wieslander under flera år åt många inredningskunder där Mats konst har passat. Ofta har vi i samråd med Mats kunnat utgå ifrån vissa färger i inredningen, så har Mats skapat sin fina abstrakta konst utifrån det. Med väldigt många nöjda kunder som resultat! Han är väldigt lyhörd och lätt att samarbeta med. Vilket även många kunder har sagt. En stor fördel med Mats är att han även arbetar med 3D visualiseringar så att han kan göra ett utkast där kunden kan se en skiss på konsten i sitt eget hem.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.