2 landskapsarkitekter och trädgårdsdesigner i Oscar, OK

Bor man i hus så är trädgården allt som oftast en otroligt stor och viktig del av ens hem. Därför är det inte så konstigt om man vill ha det fint där. Något som dock kan vara lättare sagt än gjort, inte minst om man inte är den som har så gröna fingrar. Att anlita en landskapsarkitekt eller trädgårdsdesigner i Härryda är därför sällan en dum idé. En trädgårdsarkitekt kan, som namnet nog avslöjar lite, hjälpa dig att rita upp din trädgård efter dina önskemål, så att det kan bli en underbar plats för dig att slappna av på. Mer

Utvalda omdömen för landskapsarkitekter och trädgårdsdesigner i Oscar, OK

The Garden Tender
landskapsarkitekter och trädgårdsdesigner i Oscar, OK
20 augusti 2013
“Megan came out to our house for a first meeting and we were very impressed. We did not have our driveway in yet and she helped us figure that out. We are looking foward to working with her now that we're actually ready to do the landscaping.”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.