1 landskapsarkitekter och trädgårdsdesigner i Värnamo

Utöver vanlig arkitektur och inredningsarkitektur finns det en tredje och en fjärde yrkestitel med suffixet -arkitektur, nämligen landskapsarkitektur och trädgårdsarkitektur. Men vad gör egentligen en landskapsarkitekt eller en trädgårdsarkitekt i Värnamo? Ja, helt glasklart är det nog inte för många, men läs vidare så får du svaret! Vem vet, kanske är det något som du behöver anlita, nu eller i framtiden? Mer
  • Skyddat entréparti

    Gröna Lundgrens trädgårdsdesign erbjuder rådgivning och design för trädgård och utemiljö till privatkunder och för...

    Läs mer
    Klicka för att ringa0,1 km från Värnamo, Sverige

Utvalda omdömen för landskapsarkitekter och trädgårdsdesigner i Värnamo

Gröna Lundgrens trädgårdsdesign
landskapsarkitekter och trädgårdsdesigner i Värnamo
12 okt. 2016
“Kerstin visade respekt för våra tankar och önskemål men tog ändå initiativ och hade egna idéer, Tog sig tid med oss och lyssnade. Framförallt är jag jättenöjd med entrén och trädgårdsgången fram till huset som var anledningen till att vi kontaktade Kerstin. Det kändes att hon hade ett genuint intresse och kunskaper. Jag arbetar fortfarande med trädgården med stöd av hennes ritning.”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.