3D-rendering i Malmö, Skåne län

Hitta rätt expert för ditt projekt
Malmö / 50 km
3D-rendering
115 av 88 experter

Utvalda omdömen för 3D-rendering i Malmö, Skåne län

Anne-Mette Fiil Boligindretning
3D-rendering i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor3 januari 2016
Kære Annemette! Mange tak for din bistand. Med dine indspark og refleksioner har du fået os til at se vores bolig med nye øjne. Vi er sammen kommet frem til andre og bedre løsninger, end det vi selv havde tænkt os til - uden at vi gik på kompromis med vores behov, tværtimod! Samtidig har vi sparet mange penge på fejlkøb, som vi ellers følte os helt sikre på. Vi har haft stor glæde af dine gode råd, i to forskellige boliger. Du hører fra os, når vi er klar til den tredje. Der går nok ikke så længe :-)
Design Circus
3D-rendering i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor24 september 2018
Vi har været ovenud tilfredse med Design Circus til tre store opgaver! Perfekte resultater, - og så er Birgit Tarp klog og vidende, fuld af spændende ideer, energisk og klar i spyttet, hjælpsom og tillige sød og sjov! Bravo og mange tak!
Guld & Løvenholdt
3D-rendering i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor25 juni 2019
fantastisk engagerede og dygtige unge mænd - der opfylder enhver feinschmechers behov !! jeg vil meget gerne anbefale til alle i min omgangskreds
Plass Arkitekter
3D-rendering i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 4 av 5 stjärnor21 april 2017
Jeg har samarbejdet med Pass Arkitekter i flere omgange, såvel i forbindelse med nybyggeri, ombygning og renovering. Firmaet har i alle projekter bidraget med kreativitet i tegne-fasen og solid byggestyring i udførelsen. Derudover står tidsforbruget - og dermed honoreringen i et fornuftig forhold til resultaterne. Firmaet har vores fulde tillid.
Greger Stetz Arkitektur
3D-rendering i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor7 oktober 2019
Vi är supernöjda med Greger. Han har hjälpt oss med bygglovsritningarna och kommit med superbra idéer som vi fastnat för och även följt. Detta trots att vi gör det mycket enkelt och trodde att det inte behövdes nån mer input. Vi är nu klara med ritningarna och är redo för att skicka in bygglovsansökan.
Lykkans Designträdgårdar
3D-rendering i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor4 januari 2016
Tidigt en söndags morgon satt jag och sökte efter en trädgårdsarkitekt som med känsla kunde ta hand om vår havstomt på 8000 kvm och en mer parkliknande tomt på 4000kvm där både skulle anläggas från noll. Vi fick kontakt med Anette som förutom att ha förmågan att hitta rätt både gällande oss som kunder och miljön kunde det här med belysning. Vi har idag en parktomt som är ritad och projekterad av Anette både gällande det gröna samt belysning som förmodligen skulle vinna pris som en av Skånes vackraste trädgårdar. Ritningarna kring vårt havstomt är också klara men projekteringen inte är påbörjad men för oss är det är bara ett omdöme som gäller. FANTASTISKT. Tror det är få som har en sådan känsla för ägarna, omgivning, husets och tomtens karaktär som Anette. Önskar ni besöka oss för att titta på det Anette gjort är ni mer än välkomna. Mvh Rickard & Lina
d-ark
3D-rendering i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor2 augusti 2018
Dennis har løst en række opgaver for Novaform ApS i varierende størrelser. I alle opgaver har Dennis udvist stort engagement og overholdt alle deadlines. Desuden har Dennis en god projektforståelse og er meget optaget af materialers sammenspil og konstruktive egenskaber.
Multiform
3D-rendering i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor2 maj 2018
Om du söker kök, bad eller förvaring med höga krav på design och kvalitet ska du vända dig till Multiform i Malmö. Deras duktiga inredare hjälper dig hela vägen från ide till slutstädning. Missa inte deras fantastiska utställning.
CPH interior design ApS
3D-rendering i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor15 november 2020
Mariarosaria help us with our first little home! Very Professional and helpful, at the same time she understood our situation of indecision and helped us to arrive at an optimal solution. We want to create a space where we can spend time together and with guests, and she gave us correct ideas to divide the living aerea in two different zones, re-using our sofa and create a tv corner. Thank U Mariarosaria!!
Arklas Arkitekter & konsulter AB Klas Sjöstrand
3D-rendering i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor29 februari 2016
Kreativ o engagerad. Sätter alltid kunden främst Kommer med egna förslag och är inte rädd för att berätta för en om man har dåliga ideer..:-)
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.