Planlösning i Malmö, Skåne län

Få experthjälp med ditt projekt
Malmö / 50 km
Planlösning
115 av 111 experter

Utvalda omdömen för Planlösning i Malmö, Skåne län

Anne-Mette Fiil Boligindretning
Planlösning i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor3 januari 2016
Kære Annemette! Mange tak for din bistand. Med dine indspark og refleksioner har du fået os til at se vores bolig med nye øjne. Vi er sammen kommet frem til andre og bedre løsninger, end det vi selv havde tænkt os til - uden at vi gik på kompromis med vores behov, tværtimod! Samtidig har vi sparet mange penge på fejlkøb, som vi ellers følte os helt sikre på. Vi har haft stor glæde af dine gode råd, i to forskellige boliger. Du hører fra os, når vi er klar til den tredje. Der går nok ikke så længe :-)
Design Circus
Planlösning i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor24 september 2018
Vi har været ovenud tilfredse med Design Circus til tre store opgaver! Perfekte resultater, - og så er Birgit Tarp klog og vidende, fuld af spændende ideer, energisk og klar i spyttet, hjælpsom og tillige sød og sjov! Bravo og mange tak!
Livingplus Interiør
Planlösning i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor3 oktober 2016
Jeg gav min voksne søn en anderledes fødselsdagsgave, nemlig en times rådgivning af Ann Antons fra LivingPlus. Det skulle vise sig at være en god idé, for hun havde med det samme flere konkrete idér til, hvordan han let og enkelt kunne lave ændringer med stor effekt. Hun viste billeder på sin ipad der illustrerede de muligheder hun kom med. En rigtig god måde hurtigt at visualisere det på. Ann Antons er meget sikker i sin smag, og ved med det samme hvad hun synes der skal gøres. Det behøver ikke være nyanskaffelser, det kan også være et forslag til omrokering af de eksisterende møbler. Min søn fulgte flere af rådene, og hans bolig fremstår nu mere skarp og maskulin. En meget positiv oplevelse at have besøg af en rigtig indretningsekspert, som vi varmt kan anbefale.
Multiform Design Center
Planlösning i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor15 juni 2016
Vi gennem Multiform i Hillerød og i særlig grad ved Charlotte Brix høje professionelle niveau modtaget den bedst tænkelig vejledning og udførelse af vort nye køkkenet. Der var tale om en total entreprise hvor samarbejdet med de valgte håndværkere var eksemplarisk takket være en fremragende projektledelse. Vi kan således give vor bedste anbefalinger.
STUDIO gaselin
Planlösning i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor31 januari 2016
Tjejerna från STUDIO gaselin fick fria händer att fullmöblera min tomma lägenhet inför en försäljning. De gjorde ett fantastiskt jobb med att skapa en mysig retromodern stil. Det räckte med en visning för att lägenheten skulle bli såld. Jag är riktigt nöjd och vet vem jag ska vända mig till om jag behöver stylingtips till mitt nuvarande hem. Tack tjejer!!
Plass Arkitekter
Planlösning i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 4 av 5 stjärnor21 april 2017
Jeg har samarbejdet med Pass Arkitekter i flere omgange, såvel i forbindelse med nybyggeri, ombygning og renovering. Firmaet har i alle projekter bidraget med kreativitet i tegne-fasen og solid byggestyring i udførelsen. Derudover står tidsforbruget - og dermed honoreringen i et fornuftig forhold til resultaterne. Firmaet har vores fulde tillid.
Greger Stetz Arkitektur
Planlösning i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor7 oktober 2019
Vi är supernöjda med Greger. Han har hjälpt oss med bygglovsritningarna och kommit med superbra idéer som vi fastnat för och även följt. Detta trots att vi gör det mycket enkelt och trodde att det inte behövdes nån mer input. Vi är nu klara med ritningarna och är redo för att skicka in bygglovsansökan.
Indoor design by M
Planlösning i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor30 oktober 2017
Marina är fantastiskt duktig och är verkligen rätt person på rätt plats. Vi har fått hjälp med inredningsförslag (ritningar, möte, inköpslista, färger, ergonomi, ljussättning m.m.) till kontor, reception och foajé. Allt som Marina har tänkt på att få in hade vi aldrig klarat av själv. Hon har sammansvetsat känslan, röda tråden och arbetsmiljön på ett perfekt sätt. Kan varmt rekommendera henne!
Styling By D.E.Y
Planlösning i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor31 mars 2017
Denice gjorde ett jättefint jobb och fick lägenheten att lyfta till nya höjder! Tack ännu en gång!
SANCHEZ - Arkitektur & Design
Planlösning i Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 4 av 5 stjärnor17 januari 2017
För snart 18 år sedan flyttade vi in i vår enplansvilla på 173 kvm i Lund som arkitekt Luis Sanchez ritade åt oss. Vi var aktiva i utformningen av huset och tillsammans hade vi ett bra utbyte av idéer och tankar. Huset blev både estetiskt och praktiskt i sin planlösning, med gott om förvaringsutrymmen, och med valmöjlighet till att öppna upp eller att avskärma mellan kök och vardagsrum tack vare skjutdörrar. Idén med takfönster i hallen tackar vi definitivt Luis för, utan det hade hallen blivit väldigt mörk och huset inte kunnat luftas lika effektivt en varm sommardag. Huset fick också en välfungerande separat del för våra då tonåriga söner, för att de skulle kunna umgås mer ostört med vänner.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.