117 media, bloggare & event

Media, Bloggare & Event
115 av 117 experter

Utvalda omdömen för media, bloggare & event Nära mig

myinteriordetails
media, bloggare & event
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor20 augusti 2016
Jättebra sida för att följa de senaste trenderna inom inredning. Bra kundbemötande och kunnig personal. Hemsidan uppdateras frekvent med bra innehåll!
Sydväst Inspiration
media, bloggare & event
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor10 maj 2017
Ett stilrent och informativt inspirationsmagasin med fokus på spännande arkitektur och inredning. En bra kanal att synas för både stora och små entreprenörer som vill rikta sin marknadsföring till rätt kundgrupp och i ett format som andas kvalitet. Ett coffee table-magasin med lång livslängd för alla som är intresserade av spektakulära byggnader och bostadsdrömmar!
whatdecoratesmyday
media, bloggare & event
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor29 augusti 2018
Vi har haft förmånen att arbeta med Emma vid marknadsföring av ett varumärke i Sverige och vi är nöjda. Bilderna har fått fin respons i sociala medier och vi kommer absolut arbeta vidare med Emma. Bilder och texter är genuina vilket betyder mycket i en värld där slutkund allt mer lär sig sålla vad som är äkta och vad som bara är reklam.
En form av nord
media, bloggare & event
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor19 november 2015
Jag har anlitat Helena från En form av nord som fotograf för att ta bilder på mina produkter i miljö. Bilderna används i webbshoppen Bra sagt, mrs K. Helenas känsla för ljus, färg och kvalitet lyser tydligt igenom och jag är mycket nöjd med resultatet.
SofiasInredning
media, bloggare & event
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor28 januari 2016
En helt grym tjej som har koll på allt vad gäller olika stilar och kan sätta ord på det man tycker om fast man knappt visste själv! Effektiv, professionell, ser inte bara vad som är snyggt och inne idag utan vad som kan fungera en tid framöver! Hon är en inspiration och genom henne hittade jag min inspiration och lust att bygga vidare!
Domosnostras
media, bloggare & event
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor21 oktober 2016
Tilltalet i Domos Nostras är personligt och konkret, så det är lätt att känna sig tilltalad av innehållet. Samtidigt kopplas det personliga och konkreta samman med inredningstrender i stort genom bloggen, vilket är lärorikt och spännande. För mig som inte hållit på så mycket med inredningsdesign är det en perfekt blogg att hämta inspiration i och utvecklas med.
Ljuva lantliv
media, bloggare & event
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor14 november 2016
Inredning, fantastiskt sinne för form och färg. Stilsäker och har ett levande språkuttryck i texter som blir intressanta tillsammans med fina fotografier.
Jenny Olsson
media, bloggare & event
Genomsnittligt omdöme: 4 av 5 stjärnor14 februari 2017
Mycket trevlig och punktlig. Alltid varit lätt att ha att göra med och ger snabba återkopplingar. Har lätt för att sätta sig in i olika ämnen samt vill alltid göra sitt bästa.
interior_by_nina
media, bloggare & event
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor19 juli 2019
Jag vill ge Nina varmaste rekommendationen! Hon inspirerar dagligen i sin vardag. I sitt yrkesutövande ger hon allt i sin företagande, både heminredning och professionellt utförande - smått som stort! Hon är en stor inspirationskälla! Ett måste är att följa henne genom instagram interior_by_nina, där hon delar med sig av sitt hem, inredning och trädgård, många värdefulla tips och ideér. Hon har ett stort hjärta!.
Sjätte våningen
media, bloggare & event
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor20 augusti 2016
Snabb leverans! Bra paketering och mycket trevlig kommunikation. Rekommenderas! Bra sortiment på kvalitets produkter och snygg webbsida. Enkel beställnings- och betalnings metod
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.