2 möbeltapetserare & renovering Örebro

Man behöver inte nödvändigtvis köpa nya möbler för att pigga upp sitt hem, utan ofta räcker det med att byta tyg på ens stoppade möbler. En ny färg, ett utmärkande mönster eller bara ett nytt material gör väldigt mycket för inredningen. Genom att kontakta en tapetserare kan man med enkla medel förändra och modernisera inredningen i ens hem. Är man händig så kan man såklart klä om sin fåtölj eller soffa själv, men tänk på att man måste vara väldigt noggrann och veta hur processen ser ut. Ibland är det oftast bäst att ta hjälp av en riktig expert inom möbeltapetsering i Scotia, NY! Mer
  • Örebro TapetserarVerkstad AB har funnits i 60 år, jag, Kerstin Jansson har drivit den i 15 år Här finner ni ins...

    Läs mer
    Klicka för att ringaÖrebro
  • Alla tiders möbeltapetsering är en möbeltapetseraren i Kumla. Utför omklädnad, sömnad och omstoppning av möbler. F...

    Läs mer
    Klicka för att ringa10,3 km från Örebro, Sverige

Utvalda omdömen för möbeltapetserare & renovering Örebro

Örebro TapetserarVerkstad
möbeltapetserare & renovering Örebro
9 dec. 2016
“Jag har använt Örebro TapetserarVerkstad vi ett flertal tillfällen för stora och små projekt och mycket nöjd. Personlig, professionell service med erfarenhet. Rekommenderas starkt.”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.