2 möbeltapetserare & renovering Örebro, Örebro län

Ett rum är ingenting utan sina möbler, det kan vi nog alla hålla med om. Därför kan man lägga ner en hel del tankeverksamhet i ämnet innan man till slut bestämmer sig för hur man ska ha det hemma. Och i dessa tider då återbruk är ett betydligt bättre val än nyproducerat, så behöver man inte alltid leta inspiration för möbler hos nya företag. Tvärtom kan man med fördel kika på loppisar och second hand, eller varför inte i sitt eget hem? Genom att renovera möbler så får man nämligen helt nya möbler, även om det i grunden är samma som man alltid haft. Att byta tyg på sina stoppade möbler kommer man långt med, och en ny färg, ett utmärkande mönster eller bara ett nytt material gör väldigt mycket för inredningen. Så istället för att leta efter möbler, så kanske det är en möbelrenoverare du borde vara på jakt efter? Visst kan det gå att klä om sin fåtölj eller soffa själv, men om man inte är duktig på det så blir resultatet sällan bra, och man är då i betydligt tryggare händer hos en tapetserare. Så är du ute efter en riktig expert inom möbeltapetsering i Örebro, Örebro län? Då har du kommit till helt rätt ställe, här på Houzz finns nämligen de bästa inom just möbelrenovering, så kika runt bland profilerna för att se vilken som kan passa för ditt projekt. Mer
Sortera efter:
Sortera efter:
12 av 2 experter
 • Underhåll och reparation av stolar och utrustning i teater Hjalmar Bergman Örebro. Entreprenör och verksamhet...
  rolf_karlssonLäs mer
  Klicka för att ringa
  702 16, Örebro, Sverige
 • Alla tiders möbeltapetsering är en möbeltapetseraren i Kumla. Utför omklädnad, sömnad och omstoppning av möbler. F...

  Läs mer
  Klicka för att ringa
  Södra Kungsvägen 17, 692 31, Kumla, Sverige

Utvalda omdömen för möbeltapetserare & renovering Örebro, Örebro län

Örebro TapetserarVerkstad
möbeltapetserare & renovering Örebro, Örebro län
9 december 2016
Jag har använt Örebro TapetserarVerkstad vi ett flertal tillfällen för stora och små projekt och mycket nöjd. Personlig, professionell service med erfarenhet. Rekommenderas starkt.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.