4 möbeltapetserare & renovering Tibro

Man behöver inte nödvändigtvis köpa nya möbler för att pigga upp sitt hem, utan ofta räcker det med att byta tyg på ens stoppade möbler. En ny färg, ett utmärkande mönster eller bara ett nytt material gör väldigt mycket för inredningen. Genom att kontakta en tapetserare kan man med enkla medel förändra och modernisera inredningen i ens hem. Är man händig så kan man såklart klä om sin fåtölj eller soffa själv, men tänk på att man måste vara väldigt noggrann och veta hur processen ser ut. Ibland är det oftast bäst att ta hjälp av en riktig expert inom möbeltapetsering i Tibro! Mer
Möbeltapetserare i Tibro som värnar om hela din möbel. Allt från stoppning till klädsel och restaurering av... Läs mer
  • 070-477 17 29
  • Tibro
Accenten Tapetserarverkstad & Butik Två verkstäder med mer än 45 års yrkeserfarenhet tillsammans. Från och... Läs mer
  • 036-12 67 89
  • Jönköping
Lilla Tapetseriet är en tapetserarverkstad i Skövde som skapar personliga möbler enligt svenskt... Läs mer
  • 073-850 13 52
  • Skövde
Alla tiders möbeltapetsering är en möbeltapetseraren i Kumla. Utför omklädnad, sömnad och omstoppning av möbler.... Läs mer
  • 076-048 68 86
  • Kumla
Registrera din verksamhet här utan kostnad – Läs mer

Vad gör en möbeltapetserare?


Möbeltapetsering är ett hantverksarbete som funnits sedan flera år tillbaka. En tapetserare är den person som arbetar med att klä om möbler samt utför stoppningsarbeten. Personen kan utöver att tapetsera möbler även ofta framställa segel samt sadlar. Det finns alltså olika genrer inom yrket. I grund och botten renoverar tapetseraren möbler vilket innebär att man kan anlita personen för att klä om allt mellan en stolsdyna, sänggavel, fåtölj eller kökssoffa. Vill man använda sig av en tapetserare i Tibro så hör man av sig till närmaste, eller bästa, tapetserarverkstad för att se vad de kan hjälpa till med.

Hur kan man renovera sina möbler?


Man kan med enkla medel förändra utseendet på sina möbler markant. Med lite färg och tyg kommer man långt. Genom att klä om sina dynor på stolarna i köket eller tapetsera en större lampskärm får rummet ett helt nytt utseende. Har man vackra trämöbler kan man modernisera dessa med ny färg. Ett tips är att kontakta en möbelrenoverare i Tibro om man vill klä om större objekt så som en skinnsoffa eller större fåtölj. Enklare saker kan man med fördel förändra själv.

Priset på omklädning av möbler i Tibro varierar beroende på storlek och mängden arbete men även på vilket tyg man väljer. Väljer man ett lite dyrare tyg och känner att man skulle unna renovera sin soffa eller fåtölj själv så kan detta vara ekonomiskt smart, men inte alltid det bästa valet.
Storstäder med experter