7 experter inom platsbyggda skåp & förvaringsdesign Bålsta

För att få till ett perfekt och funktionellt hem kan man ibland behöva platsbygga sina möbler. En platsbyggd garderob, hylla eller annan förvaring av en expert inom platsbyggda skåp & förvaringsdesign i Bålsta ger en möjlighet till att utnyttja rummet och hemmet aningen bättre. Inte minst om man äger sin bostad kan det göra underverk för ens hem, och något som alla borde överväga för vissa rum i ens hus eller lägenhet! Mer
Frustrated by traditional storage that often leaves unsightly marks on walls, floors and ceilings, designer... Läs mer
 • 08-409 111 01
 • Stockholm
 • 070-990 34 88
 • Bandhagen
WhiteOrange är ett inredningsföretag som ritar och tillverkar fast inredning. Vi är flexibla och kan anpassa... Läs mer
 • 070-633 77 66
 • Stockholm
we are currently not doing any work outside of our own home projects. Läs mer
 • 11215
Vi är specialister på unika inredningar till privatboenden, offentliga miljöer och kontor. Allt från enstyckes... Läs mer
 • 08-28 58 80
 • Järfälla
Bygg och snickeri. Läs mer
 • 070-657 87 76
 • Stockholm
 • 070-861 97 07
 • Ösmo
Utvalda omdömen om Platsbyggda Skåp & Förvaringsdesign i Bålsta
Resize Design
Platsbyggda Skåp & Förvaringsdesign i Bålsta
"Vi är otroligt nöjda med den service som kommer med när man beställer inredning från Resize. Personlig och väldigt proffsigt bemötande! Inredningen håller hög klass och backup och närvaro från säljare vid montering och inflytt har varit toppen."
- Studio Sofie Hjort
Registrera din verksamhet här utan kostnad – Läs mer

Vart är det smart att använda sig av platsbyggda möbler?


Om man bor litet är det viktigt att utnyttja hemmets alla utrymmen. Genom att bygga skåp, hyllor eller säng efter hemmets förutsättningar tar man hand om hemmets alla kvadratmetrar. Fundera över vilket rum som är svårast att planera när det kommer till inredningen. Behöver man bygga ett inbyggt badrumsskåp i badrummet eller skulle ett platsbyggt skafferi göra köket mer användbart?

I ett större hem kanske inte utrymmet är problemet utan snarare att inte hitta möbler som passar till hemmet. Här kan man använda sig av platsbyggen för att designa och skräddar sy produkter som blir perfekta i bostaden. Ta gärna hjälp av experter inom branschen för platsbyggda skåp & förvaringsdesign i Bålsta för att få tips och råd om hur du kan planera ditt hem och använda dig av specialanpassade möbler.

Vilka möbler går att platsbygga?


Man ska inte begränsa sig till vilka möbler som man tror är möjliga att platsbygga. Se istället till vilka möjligheter ett plats- eller inbyggt skåp, hylla eller bord kan ge hemmet. Kontaktar man ett företag kan man berätta sina idéer för dem så att dessa kan göra verklighet av ens visioner. Om man inte vill designa eller formge själv så finns det självklart hjälp att få. Innan man anlitar någon kan man kolla igenom vad personen eller företaget gjort tidigare för att få insikt i hur de jobbar. Detta skapar även förtroende för företaget. Vissa företag inriktar sig enbart på offentliga miljöer och andra på privatbostäder. Vissa jobbar med enstaka möbler och andra med kompletta inredningar. Se vilket företag inom platsbyggda skåp & förvaringsdesign i Bålsta som passar dina drömmar bäst.
Storstäder med experter