43 experter inom pool & bastu

Pool & Bastu
115 av 43 experter

Utvalda omdömen för experter inom pool & bastu Nära mig

Stenings Swimmingpool & Spa AB
experter inom pool & bastu
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor27 januari 2016
Byggde en 9meters Niveko Pool med Stenings som skötte allt från planering, markarbeten och återställning. Vi är verkligen supernöjda med kvalitet och attityd under hela projektet (som är ganska stort...). Har dessutom snabbt svarat på frågor, hjälpt till vid stängning av Pool etc. Vi kan varmt rekomendera Stenings för den som önskar hög kvalité och en pool med hög finish!
Pool & Spabutik by Poolkemisten
experter inom pool & bastu
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor7 maj 2017
Bra samarbete och professionella råd från Poolkemisten! Mycket nöjda med såväl servicen som med utbudet!
Magisk Pool & Spa AB
experter inom pool & bastu
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor7 december 2015
Den nya fantastiska familjemedlemmen!! Vi har utnyttjat vår pool från mitten av april till slutet av september. Även under vinter halvåret lyser den upp vår baksida som en jättelampa i mörkret. Vi är enormt nöjda med både vår poolanläggning och det bemötande som vi har fått av Magisk Pool & Spa AB. När man ska investera i en pool vill man att allt ska bli så bra som möjligt och man är beroende av kunnig och hjälpsam personal. De har varit hjälpsamma från första mötet och är fortfarande hjälpsamma när man har frågor om hur man sköter poolen på bästa sätt. Allt blir så mycket lättare när man alltid har någon med erfarenhet att fråga innan man lär sig ph-värden och klorhalter. Ni ska ha ett stort tack för allt och lycka till i fortsättningen. Nästa gång blir det ett utomhus-spa också.
Spakillarna
experter inom pool & bastu
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor30 november 2016
Trevliga och håller vad dom lovar. Vid problem då löser dom detsamma fort det går med andra ord mycket bra.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.