1 skolor & organisationer Göteborg

Innan man inreder sitt hem eller sin trädgård kan man läsa på, inspireras av andra och fundera över vad man tycker passar bra i ens eget hem. Därefter kan man ta hjälp av andra, exempelvis Sveriges arkitekter vilken är en samlande organisation av arkitekter, landskapsarkitekter och inredningsarkitekter. Beroende på vad man är ute efter för typ av hjälp, så finns det såklart olika typer av organisationer i Göteborg att vända sig mot. Och samma sak gäller om man vill utbilda sig inom något ämne på inredning och design! Mer
Rum & miljö är en skola som håller kurser och utbildningar inom inredning. Vi hjälper dig som är... Läs mer
  • 070-312 09 17
  • Göteborg
Utvalda omdömen om Skolor & Organisationer i Göteborg
Rum & Miljö
Skolor & Organisationer i Göteborg
"Jag rekommenderar starkt att plugga inredning via Rum och Miljö. Bra och seriös utbildning, där man får feedback och läraren är lätt att kommunicera med. Precis som det ska vara inom en utbildning på distans. Som sagt , rekommenderas starkt."
- Seherzada Catak
Registrera din verksamhet här utan kostnad – Läs mer

Vart vänder jag mig för experthjälp inom inredning?


Oavsett om man ska inreda sitt privata hem, ett kontor eller en offentlig plats så finns det hjälp att få. Det finns ett flertal organisationer som enbart arbetar med offentliga miljöer med fokus på hur arkitektur kan förbättra samhället. Vidare finns det mindre arkitektföreningar och branschorganisationer i Göteborg som du som privatperson kan vända dig till. Se till att kommunicera vad du vill göra och vilka visioner du har för att hitta rätt expert för jobbet. Sök runt på nätet för att hitta arkitektförbund samt ett par yrkesverksamma att kontakta.

Storstäder med experter