1 skolor & organisationer Stenkullen

Innan man inreder sitt hem eller sin trädgård kan man läsa på, inspireras av andra och fundera över vad man tycker passar bra i ens eget hem. Därefter kan man ta hjälp av andra, exempelvis Sveriges arkitekter vilken är en samlande organisation av arkitekter, landskapsarkitekter och inredningsarkitekter. Beroende på vad man är ute efter för typ av hjälp, så finns det såklart olika typer av organisationer i Stenkullen att vända sig mot. Och samma sak gäller om man vill utbilda sig inom något ämne på inredning och design! Mer
  • Moodboards

    Rum & miljö är en skola som håller kurser och utbildningar inom inredning. Vi hjälper dig som är inredningsintress...

    Läs mer
    Klicka för att ringa14,1 km från Stenkullen, Sverige

Utvalda omdömen för skolor & organisationer Stenkullen

Rum & Miljö
skolor & organisationer Stenkullen
3 feb. 2017
“Jag rekommenderar starkt att plugga inredning via Rum och Miljö. Bra och seriös utbildning, där man får feedback och läraren är lätt att kommunicera med. Precis som det ska vara inom en utbildning på distans. Som sagt , rekommenderas starkt.”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.