2 snickare & timmermän Kalmar

Är du på jakt efter att hitta en bra snickare till ett hem- eller renoveringsprojekt? Då har du kommit rätt! Här på Houzz har vi nämligen några av de bästa snickarna i Sverige samlade. Men innan du kan sätta igång och anlita någon kanske det finns några olika frågor att få svar på, det finns exempelvis flera olika sorters snickare och timmermän, och det är inte helt lätt att veta vilken typ av snickare i Trelleborgs Kommun, Skåne län som du bör anlita för olika typer av uppdrag. Det är inte heller lätt att välja rätt snickeriverkstad för den delen heller, det finns många olika i vårt avlånga land och att hitta rätt är inte alltid det lättaste. Läs därför vidare om du vill hitta rätt snickare eller timmerman på rätt plats, vid rätt tillfälle! Mer
  • Tillverkning och formgivning av möbler, inredning och specialsnickerier. Platsbyggd inredning och måttbeställda mö...

    Läs mer
    Klicka för att ringa9,6 km från Kalmar, Sverige
  • Z snickeri grundades år 2007 och vi har sedan dess hunnit med diverse uppdrag inom bygg och snickeri. De senaste å...

    Läs mer
    Klicka för att ringa30,2 km från Kalmar, Sverige

Utvalda omdömen för snickare & timmermän Kalmar

Lindgren Möbelsnickeri
snickare & timmermän Kalmar
6 sep. 2016
“Ett soffbord med kalkstenskiva - ask och kalksten från Öland. Johannes Lindgren ritade och skapade ett soffbord, som vi tycker är underbart vackert.”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.