2 snickare & timmermän Kalmar

Är du ute efter att hitta en bra snickare? Då har du minst sagt kommit till rätt plats online, för här på Houzz samlar vi nämligen några av Sveriges bästa snickare, timmermän och hantverkare. Innan du sen tar steget och faktiskt anlitar en snickerifirma så behövs research göras, det finns trots allt en hel del olika sorters snickare och timmermän, och det är inte helt lätt att veta vilken typ av snickare i Kalmar som man bör anlita för sitt uppdrag. Det är inte heller lätt att välja rätt snickeriverkstad för den delen heller, det finns många olika i vårt avlånga land och att hitta rätt är inte alltid det lättaste. Av just denna anledning erbjuder vi lite mer information på ämnet, så läs vidare för att få en lite klarare bild av vilken typ av snickare som passar bäst för ditt hem. Mer
  • Tillverkning och formgivning av möbler, inredning och specialsnickerier. Platsbyggd inredning och måttbeställda mö...

    Läs mer
    Klicka för att ringa9,6 km från Kalmar, Sverige
  • Z snickeri grundades år 2007 och vi har sedan dess hunnit med diverse uppdrag inom bygg och snickeri. De senaste å...

    Läs mer
    Klicka för att ringa30,2 km från Kalmar, Sverige

Utvalda omdömen för snickare & timmermän Kalmar

Lindgren Möbelsnickeri
snickare & timmermän Kalmar
6 september 2016
“Ett soffbord med kalkstenskiva - ask och kalksten från Öland. Johannes Lindgren ritade och skapade ett soffbord, som vi tycker är underbart vackert.”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.