126 snickare & timmermän Svedala

Det finns flera olika sorters snickare och timmermän, och det är inte helt lätt att veta vilken typ av snickare i Svedala som du bör anlita för olika typer av uppdrag. Det är inte heller lätt att välja rätt snickeriverkstad för den delen heller, det finns många olika i vårt avlånga land och att hitta rätt är inte alltid det lättaste. Läs vidare om du vill ha rätt snickare eller timmerman på rätt plats vid rätt tillfälle! Mer
Mamut Möbler & Inredningar är ett modernt finsnickeri företag med inriktning på moderna och funktionella... Läs mer
 • 046-25 72 50
 • Staffanstorp
Nøje udvalgte materialer Med udgangspunkt i min viden om forskellige materialers styrker vejleder jeg mine... Läs mer
 • +45 26 74 48 16
 • Bagsværd
Vi är ett möbelsnickeri med fokus på möbler och interiöra snickerier. Vi jobbar enligt traditionella metoder där... Läs mer
 • 070-929 02 12
 • Malmö
P O Byggeservice er en tømrer- og snedkervirksomhed med beliggenhed i Gentofte Vi udfører alt inden for... Läs mer
 • +45 25 75 13 97
 • Gentofte
Frihavnssnedkeren Tømrer- og snedkerarbejde både inden- og udendørs. Vi påtager os både opgaver som... Läs mer
 • +45 60 89 46 77
 • Nordhavn
Søger du en kompetent og professionel tømrer til udførelse af alle former for bygningsopgaver? Hos SN Byg... Läs mer
 • +45 22 36 57 58
 • Strøby
Hans Bruuns Vej 20 2920 Charlottenlund +45 60 70 80 62 Läs mer
 • +45 60 70 80 62
 • Charlottenlund
Ekdahls Snickerier AB i Malmö är ett fullutrustat möbel- och inredningssnickeri som tillverkar för såväl privata... Läs mer
 • 070-830 38 30
 • MALMÖ
Vi tilbyder vores kunder produktion af specialmøbler og restaurering og renovering af møbler efter kundens... Läs mer
 • +45 50 70 73 21
 • København
Kyed Byg v/ bygningskonstruktør Frederik Kyed er en mindre virksomhed med bred viden indenfor byggeri samt... Läs mer
 • +45 22 33 87 45
 • Tikøb
Utvalda omdömen om Snickare & Timmermän i Svedala
Mamut Möbler & Inredningar Sweden AB
Snickare & Timmermän i Svedala
"Jag är alltid nöjd med deras arbete :) De har hjälp många av mina kunder och arbetet blir proffesionelt gjort."
- Karin Pettersson
FUNDI MØBELSNEDKERI
Snickare & Timmermän i Svedala
"Historien om en skænk. Vi havde forgæves søgt efter en lav skænk, der passede til vores lille stue i vores gamle hus. Så så vi en artikel i Politiken om unge nordiske håndværkere med et billede en spændende skænk, udført af fundi møbelsnedkeri v/ Jacob Winther. Det førte så til at vi og Jacob ved flere møder her hos os, fik en interessant dialog omkring udformningen af vores skænk. Vores første udkast blev ændret en del undervejs, og det endelige resultat er vi meget tilfredse med. Vi har fået en skænk der "spiller sammen med" det gamle hus, den lille stue, og vore øvrige møbler. Det er som om den altid har stået der, men den har samtidig et nutidigt udtryk. At få lavet et unikamøbel er selvfølgelig ikke billigt, men glæden ved selv at have været med i processen er meget stor. Denne anbefaling skriver vi som tak for det behagelige samarbejde. Mvh. Vibbe Meyling og Steffen Andersen København S. Den 4.1. 2016"
- steffenceylonvej
Israelsson & Scharff möbelsnickeri
Snickare & Timmermän i Svedala
"Jag har anlitat Israelsson & Scharff vid många tillfällen och är alltid lika nöjd. Deras sinne för detaljer och noggrannhet är perfekt och därför är Israelsson & Scharff det enda självklara val. Jag vet att en deadline alltid kommer att hållas, arbetet sköts alltid professionellt och jag behöver aldrig vara orolig för misstag eller slarv för projekten görs felfritt varje gång. Jag har fullt förtroende för Israelsson & Scharff och de är alltid mitt första självklara val som samarbetspartner!"
- Sofie Strandberg
PO Byggeservice v. Philip Ojala
Snickare & Timmermän i Svedala
"Dygtig og kompetent ung medarbejdende mester med sans for kvalitet, Hos Phillip bliver tingene lavet til aftalt tid og aftalt pris vi anbefaler gerne PO byggeservice."
- Malerfirmaet Christensen
Frihavnssnedkeren
Snickare & Timmermän i Svedala
"Jeg har som arkitekt og byggerådgiver anvendt Frihavnssnedkeren i forbindelse med renovering af en ældre hoveddør, blænding af en indvendig dør og nedrivning af nogle gipsvægge, inkl. efterreparation af tilstødende vægge. Arbejdet blev udført perfekt og husejeren (og jeg) var meget tilfreds."
- ARKINAUT Arkitekt- og byggerådgivning for husejere
SN Byg
Snickare & Timmermän i Svedala
"SN udskiftede min hoveddør. Arbejdet bliv udført til til min store tilfredsstillelse og der var ryddet rigtig pænt op efter udskiftingen. Jeg kan varmt anbefale SN Byg og vil bestemt bruge SN Byg til andre opgaver i fremtiden."
- keld37
Utzon & Sander Byg
Snickare & Timmermän i Svedala
"Har arbejdet sammen med Oliver i længere tid. Henviser ham ofte til mine kunder som alle er glade for hans arbejde."
- ALPO Group - Quality Floors
Registrera din verksamhet här utan kostnad – Läs mer

Vad finns det för olika sorters snickare?


Det finns en hel del olika specialsnickerier. Några av dem är möbelsnickare, finsnickare, byggnadssnickare, inredningssnickare och kökssnickare. Vilken som man väljer att anställa beror helt på vilken typ av arbete som ska utföras. Visst finns det de snickare i Svedala som är bra på det mesta, men många är inriktade på en viss typ av snickeri, och att kontakta rätt person för uppgiften ger ofta det bästa resultatet i slutändan. Ett tips är därför att inte anställa första bästa om det inte skulle vara en fullträff såklart, utan ha lite tålamod och se till så att man hittar den som passar allra bäst för jobbet.

Är snickare något du funderar på att bli finns det för övrigt relativt gott om snickeriarbeten!

Jag ska renovera hemma, hur gör jag för att hitta en snickare i Svedala som verkligen är duktig?


Det finns som vi tidigare varit inne på en hel del olika snickare att anställa. Att veta vilken av dem som passar bäst för ens uppgift och gör jobbet på bästa vis, är därför inte det enklaste alla gånger. Att läsa byggföretags olika omdömen och recensioner är därför ett bra tips, omdömen från tidigare kunder som använt sig av just det snickeriet brukar nämligen stämma överens med vilken kvalitet man får på det utförda jobbet.

Vi hoppas att du hittar det du söker hos den snickare du efterfrågar, oavsett om det är vanliga snickerier eller specialsnickerier du letar. Lycka till!
Storstäder med experter