Specialanpassade möbler i Söderköping, Östergötlands län

Få experthjälp med ditt projekt
Söderköping / 50 km
Specialanpassade möbler
14 av 4 experter

Utvalda omdömen för Specialanpassade möbler i Söderköping, Östergötlands län

Åmells Möbler i Gnesta AB
Specialanpassade möbler i Söderköping, Östergötlands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor2 december 2015
Hej! För ca 20 år sedan köpte jag skrivbord och stol från Åmells. jag har för 4 år sedan kompletterat med små bord lackade i samma färg och med samma design. Stolen har Åmells klätt om en gång, för tre år sedan eftersom tyget hade blivit slitet pga användning. Möbler och service håller hög kvalitet. Det är också en fröjd att göra besök i utställningshallen. Den inspirerar och ger ideer. Håkan Åström
Elkvarn Finsnickeri
Specialanpassade möbler i Söderköping, Östergötlands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor6 december 2017
Fantastiskt hantverk! Vi beställde ett platsbyggt kök i vitlaserad massiv furu med 20-tals profil. Så otroligt nöjda! Över förväntan! Elkvarn Finsnickeri har varit väldigt proffisionella från första kontakten. Lyhörda, ödmjuka och trevliga! Håller vad de lovar. Kryddar varken timmar eller pris. De är väldigt kreativa och lösningsorienterade och flexibla. Från måttning - CAD-ritning -produktion - montering. Mina varmaste rekommendationer!
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.