Specialanpassade möbler i Sollentuna, Stockholms län

Få experthjälp med ditt projekt
Sollentuna / 50 km
Specialanpassade möbler
115 av 67 experter

Utvalda omdömen för Specialanpassade möbler i Sollentuna, Stockholms län

Francos Corner AB
Specialanpassade möbler i Sollentuna, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor22 augusti 2016
Vi bor i villa och har ett hörnrum som vi ville utnyttja bättre och använda som familjens tv-hörna. Jag tog kontakt med Francos Corner AB som redan initialt visade en mycket hög ambitionsnivå och förståelse för våra behov och önskemål. De skisser, förslag och den inköpslista på möbler vi fick levererade var högt över våra förväntningar och hela tänket kring möblering, design, funktion, pris och bekvämlighet var fantastiskt bra. Det fanns ingenting vi ville ändra utan allt stämde perfekt. Francos Corner har under hela projektarbetet visat en hög flexibilitet och varit väldigt måna om att följa upp och säkerställa att allt stämmer enligt våra förväntningar. Hörnrummet är numera favoritrummet och jag kan verkligen varmt rekommendera Francos Corner!
Soberdesign
Specialanpassade möbler i Sollentuna, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor3 november 2015
Vi är otroligt nöjda med Jessicas arbete, vårt hus är nu som nytt med otroligt smakfulla färger och textilier som går ton i ton. Jessica var på hembesök och tittade på hur det såg ut hos oss och vilka möbler vi hade innan hon sen kom tillbaka med sitt förslag. Förslaget var exakt vad vi ville ha, vi visste bara inte om det själva! Underbart att vi kunde välja mellan 3 tapeter och inte 3000, här hade hon redan innan valt ut vad som skulle passa oss och vår stil. Sober design rekommenderas varmt!
STIL & Inredning
Specialanpassade möbler i Sollentuna, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor30 september 2015
Felicia hjälpte mig att få mitt hem hemtrevligt när jag flyttade till större. Jag hade nu stor yta och inte tillräckligt med möbler. Hon förstod snabbt vilken stil jag gillade och kom med detaljerat och lättförståeligt förslag med inspirationsbilder och inköpsställen. Snabb och proffsig. Så nöjd!
Terra + Tint Interiors
Specialanpassade möbler i Sollentuna, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor15 april 2018
She designed our living, family and dining rooms. She was excellent at pulling together all of my favorite things. Christin helped me with styling & space design and selected affordable, yet high-end looking furniture, rugs, and lighting to brighten my home. She was always available by e-mail to run ideas by and she made the entire process so easy and enjoyable. She has an amazing eye and is extremely talented at her craft. I would use her again and again (and again!!).
Madero InterioR
Specialanpassade möbler i Sollentuna, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor26 november 2019
Min lägenhet behövde ett lyft men jag saknade inspiration. Eftersom vi tidigare hade anlitat Madero InterioR på mitt jobb, med goda resultat, så kontaktade jag Mariana. Hon har träffsäkert tagit fram färger, tyger och möbler som överträffade mina förväntningar. Hon skötte allt från beställning, uppsättning och kontakter med hantverkare, sömmerska samt butiker vilket både har känts tryggt och underlättat för mig. Jag kommer att anlita Madero InterioR igen nästa gång jag vill göra om hemma. /Ann-Charlotte
af Segerstad Interiör
Specialanpassade möbler i Sollentuna, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor30 september 2016
Jag kunde inte vara mer nöjd! Bita är otroligt professionell och gjorde mitt hem magiskt fint. Bita är lyhörd, kompetent och väldigt lätt att samarbeta med. Hon gör även det där lilla extra - som man som kund inte förväntar sig. Jag kommer definitivt anlita Bita och företaget igen.
Home Stories
Specialanpassade möbler i Sollentuna, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor20 november 2017
Jag fick hjälp att möblera och styla upp min "ungkarlslya" som blev superfräsch och såldes redan innan visning. Är nöjd med precis allt och håller just nu på att anlita Home Stories för ljussättning av min nyköpta lägenhet. Tack för grym service!
Artesan Studio Stockholm
Specialanpassade möbler i Sollentuna, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor3 februari 2020
Artesan Studio Stockholm, som drivs av min kollega och vän Anna Karoliina kan jag starkt rekommendera. Jag har under flera år samarbetat med Anna Karoliina, och tjänsterna som hon erbjuder inom tapetsering är förstklassiga! Hon bär på otroliga kunskaper och erfarenheter inom möblernas historia, vilket resulterar i fantastiska arbeten med traditionella tapetseringstekniker. Ett bevis på hennes goda kunskaper visar sig i alla dom lyckade sammarbeten vi har och nöjda kunder! Alla tummar upp! Möbelkonservator Elin Brolin Nord Brolins Ateljé
Stockholm Werkstätte
Specialanpassade möbler i Sollentuna, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor18 november 2016
Vi har anlitat Stockholm Werkstätte för att designa och tillverka diverse möbler för våra bostäder (i Stockholm och Frankrike). Vi är mycket nöjda med Joannas sätt att arbete, att förstå våra behov och önskemål och hennes flexibilitet när det gällde ändringar.
Sparrow & Weston Interiors
Specialanpassade möbler i Sollentuna, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor3 september 2016
Otroligt hög grad av proffessionalitet, service och flexibilitet. Maria har en fantastiskt förmåga att fånga in mina behov och min stil. Hon är ärlig, inlyssnande, professionell, tydlig och fokuserar 100 procent på mina preferenser vad gäller pris, kvalitet och känsla.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.