78 specialentrepenad

Specialentrepenad
115 av 78 experter

Utvalda omdömen för specialentrepenad Nära mig

Vetro AB
specialentrepenad
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor19 maj 2016
Trevlig och mycket kunnig personal och hållbara, snygga och stilrena produkter! Jag kan varmt rekommendera Vetro om du ska renovera och vill göra det extra snyggt i hemmet!
RUMLAB
specialentrepenad
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor10 mars 2016
Jag anlitade Alexander Häggström med hjälp till en bygglovsansökan. Mått på min lokal togs och byggritning gjordes redan påföljande dag. Jag fick även tips på hur jag skulle fylla i ansökan. Snabbt, enkelt och mycket kompetent utfört. Jag är helnöjd!
KPN Service AB
specialentrepenad
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor24 mars 2017
Vi har anlitat KPN Service AB vid flertalet tillfällen. Bland annat lokalstädning, byggstädning och fönsterputsning. Bra service, jätte bra priser, ett strålande resultat på städning och alltid ett trevlig bemötande. Rekommenderas varmt!!
Sjöströms CAD AB
specialentrepenad
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor16 december 2015
Hög servicenivå och anpassning till önskemål samt ändringar under projekttiden. Flexibilitet vid önskan om träff vid projekt för mätningskontroll och uppföljning.
S.C. Hus & Energikonsult
specialentrepenad
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor15 mars 2016
Jag kan varmt rekommendera Sören Crofts för de energibalansberäkningar han utför. Snabbt och proffsigt och med god dialog med mig som beställare. /Buster Delin
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.