1 experter inom staket, stängsel & grindar Torslanda

Det finns flera anledningar till att bygga staket. Det vanligaste är insyn, förhindra att djur och barn lämnar tomten eller som områdesskydd. Oavsett varför man väljer att bygga staket eller sätta upp stängsel så är det smart att kolla med återförsäljare, tillverkare eller leverantör i Torslanda om hur man gör det bäst. Mer
Räckesspecialisten handlar endast med kvalitetsprodukter och satsar på att våra kunder skall vara nöjda inte bara... Läs mer
  • 031-724 95 00
  • Göteborg
Registrera din verksamhet här utan kostnad – Läs mer

Vilken typ av staket bör man välja?


Vilket staket man väljer beror på vilken funktion det ska ha. Ska man ha ett byggstängsel, villastängsel, industristängsel eller säkerhetsstängsel? Kolla gärna med en leverantör eller butik i Torslanda om vad som passar dina behov bäst. Man ska även, tidigt i processen, lyfta frågan om man ska bygga själv eller köpa byggsats. Väljer man att köpa färdiga staket erbjuder flera företag montage av detta. Man ska även fundera över grindar och om dessa ska vara industrigrindar, trägrindar eller skjutgrindar. Därefter blir det lättare att sålla i utbudet samt bestämma design och material.

Vilket material ska jag bygga i?


Självklart är det viktigt hur staketet ser ut. Ska man bygga en klassisk gärdsgård, ett unikt smidesstaket, gjutjärnsstaket eller vanligt trästaket? Smidesgrindar är fantastiskt vackra men passar kanske inte till alla typer av tomter och hus.
I samband med materialtankar ska man fundera över vad staketet ska hålla för samt vad som är viktigt kring montering. Kolla med en producent för att få reda på vilka stängselstolpar du bör använda samt hur avancerad stängsel- eller staketmonteringen kommer att vara. Ta kontakt med en producent i Torslanda som både designar, kan montera samt installera ditt staket så är du på det torra. Tänk på att ditt staket eller stängsel ska passa med trädgården samt huset i stort.

Hur bygger man ett djurstängsel?


Här ska man fundera på vilket djur som ska förhindras att lämna området. Behöver man bygga en hundgård kan man jobba med lägre och inte allt för massiva staket. Själva monteringen av hundstängsel är egentligen inte avsevärt annorlunda från ett vanligt trädgårdsstaket. Grundprincipen är den samma och vill du ha hjälp så finns det flera leverantörer i Torslanda som kan hjälpa till med konstruktion samt installation.
Storstäder med experter