Inköp av möbler

Få experthjälp med ditt projekt
Inköp av möbler
115 av 256 experter

Utvalda omdömen för Inköp av möbler Nära mig

KYD - Killingyourdarlings
Inköp av möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor4 september 2015
KYD utför styling och fotografering på ett professionellt sätt, anpassat till våra krav och med god känsla för varumärket. Samarbetet fungerar enkelt och effektivt med uppskattat slutresultat.
Herder Home
Inköp av möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor16 november 2018
Janna gjorde ett fantastiskt jobb med att styla vår lägenhet! Hon fick en känsla för lägenheten och visste redan från början vad som skulle passa bäst. Hon har bra designidéer och använde precis rätt mängd möbler, dekor och designelement för att göra lägenheten intressant och inbjudande till köpare. Hon var lätt att samarbeta med och mycket lyhörd, trevlig och omtänksam. Stylingen var klar i tid och som planerat från början, absolut inga problem att möta deadline och budget. Jag rekommenderar henne starkt och skulle definitivt använda hennes tjänster igen!
Real Living STHLM AB
Inköp av möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor10 april 2019
Komplett styling av huset inför försäljningen. Jag vågar säga att detta var nyckeln till att försäljningen gick så bra. Citerar våra köpare: när vi kom in i huset fick vi en sån otrolig känsla, allt var så smakfullt och välgenomtänkt, samtligt kändes det som ett hem. Det fick oss att falla pladask från första sekunden. Sen var Jill fantastisk att jobba med, allt fungerade perfekt och förväntningarna uppnåddes med råge. Vi har efter försäljningen köpt ungefär hälften av alla saker som det stylades med och det säger en hel del. Nu ångrar vi bara att vi inte anlitade Jill samma dag som vi köpte huset också så hade vi trivts ännu bättre under de åren vi ägt huset. Huset fick en helt annan känsla :)
Systrarna Blom AB
Inköp av möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor8 september 2016
Jättefin styling av vår lägenhet. Bilderna var så bra och medförde att det var många som kom på visningen och att vi fick en snabb försäljning.
Petra of Sweden
Inköp av möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor29 juni 2016
Mycket kunnig och påläst, med mycket känsla! Lyhörd för våra önskemål. Bra presentation av olika förslag, lätt att förstå helheten.
Francos Corner AB
Inköp av möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor31 maj 2016
Mycket nöjd med den snabba och proffsiga hanteringen och uppföljningen. Även mycket nöjd med hur resultatet av det utförde arbetet blev.
Jb Home / Home by Jb AB
Inköp av möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor22 juni 2019
Super Proffsigt Jag och min sambo är återkommande kunder. Vi har alltid fått ett gott bemötande och service hos Jb Home. Ni ger oss det lilla extra i allt. Exempelvis den gången med en special order som ni lyckades leverera med bravur. Vi är så nöjda och vi rekommenderar Er med varm hand! En webbutik vi alltid återkommer till! Hälsningar Rickard och Liv
Studio A3
Inköp av möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor8 december 2015
Linda hjälpte mig att få mitt hem att fungera praktiskt för oss som lever där. Hemmet känns varmt och inbjudande med ett litet drag av lyxkänsla. Efter första besöket hemma i mitt hus fick jag komma till Linda för en noggrann genomgång av hennes förslag i en så kallad moodbook. Allt var tydligt beskrivet i bilder och priser rum för rum. Alla deadlines och budgets har hållits. . Linda har på ett smidigt sätt koordinerat sitt arbete med diverse hantverkares arbeten. exvis elektriker, snickare och målare. Det har dessutom känts tryggt att hantverkarna jobbar för Studio A3. Lida har ett stort kunnande är lyhörd, trevlig och glad samt har en driven vilja att göra sin kund nöjd. Jag hade sparat mycket pengar om jag hade anlitat Linda från början i mitt inredningsprojekt. Linda har under sitt dessutom lämnat tipps om konstnärer och trevliga inredningsbutiker och hemsidor.
Dekoracio AB
Inköp av möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor18 december 2018
Proffsig hjälp av driftiga personer med bra förmåga att skapa en ren, snygg och hemtrevlig känsla.
Soberdesign
Inköp av möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor3 november 2015
Vi är otroligt nöjda med Jessicas arbete, vårt hus är nu som nytt med otroligt smakfulla färger och textilier som går ton i ton. Jessica var på hembesök och tittade på hur det såg ut hos oss och vilka möbler vi hade innan hon sen kom tillbaka med sitt förslag. Förslaget var exakt vad vi ville ha, vi visste bara inte om det själva! Underbart att vi kunde välja mellan 3 tapeter och inte 3000, här hade hon redan innan valt ut vad som skulle passa oss och vår stil. Sober design rekommenderas varmt!
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.