Platsbyggda möbler

Få experthjälp med ditt projekt
Platsbyggda möbler
115 av 106 experter

Utvalda omdömen för Platsbyggda möbler Nära mig

Real Living STHLM AB
Platsbyggda möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor7 juli 2020
Jill hjälpte oss att styla min svärfars hus när det skulle förberedas inför visning. Inte en helt lätt utmaning ett få till ett 70-tals hus där stora delar inte renoverats och inredningen var en härlig blandning mellan tunga klassiska möbler och retro. Men Jill lyckades på ett fantastiskt sätt få det att se enhetligt och ombonat ut. Jag är särskilt imponerad över kreativiteten att använda det som redan fanns i huset, men på ett nytt sätt. Jag kan varmt rekommendera Jill, inte bara för hennes kompetens och öga inom inredning, utan även för hennes trevliga sätt och fina samarbetsförmåga.
Francos Corner AB
Platsbyggda möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor22 augusti 2016
Vi bor i villa och har ett hörnrum som vi ville utnyttja bättre och använda som familjens tv-hörna. Jag tog kontakt med Francos Corner AB som redan initialt visade en mycket hög ambitionsnivå och förståelse för våra behov och önskemål. De skisser, förslag och den inköpslista på möbler vi fick levererade var högt över våra förväntningar och hela tänket kring möblering, design, funktion, pris och bekvämlighet var fantastiskt bra. Det fanns ingenting vi ville ändra utan allt stämde perfekt. Francos Corner har under hela projektarbetet visat en hög flexibilitet och varit väldigt måna om att följa upp och säkerställa att allt stämmer enligt våra förväntningar. Hörnrummet är numera favoritrummet och jag kan verkligen varmt rekommendera Francos Corner!
Soberdesign
Platsbyggda möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor3 november 2015
Vi är otroligt nöjda med Jessicas arbete, vårt hus är nu som nytt med otroligt smakfulla färger och textilier som går ton i ton. Jessica var på hembesök och tittade på hur det såg ut hos oss och vilka möbler vi hade innan hon sen kom tillbaka med sitt förslag. Förslaget var exakt vad vi ville ha, vi visste bara inte om det själva! Underbart att vi kunde välja mellan 3 tapeter och inte 3000, här hade hon redan innan valt ut vad som skulle passa oss och vår stil. Sober design rekommenderas varmt!
STIL & Inredning
Platsbyggda möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor30 september 2015
Felicia hjälpte mig att få mitt hem hemtrevligt när jag flyttade till större. Jag hade nu stor yta och inte tillräckligt med möbler. Hon förstod snabbt vilken stil jag gillade och kom med detaljerat och lättförståeligt förslag med inspirationsbilder och inköpsställen. Snabb och proffsig. Så nöjd!
Inredare | PureCathis.se
Platsbyggda möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor9 december 2018
Vi efterfrågade en uppdatering, att få lite modernare i hemmet samt att vi upplevde det rörigt. Det jobbet skedde i samverkan. Det mesta som vi redan hade kunde användas, ibland med målning eller på annat sätt uppdateras. Vissa saker behövde införskaffas. Vi fick förslag på vad och var vi kunde köpa det. I förslagen togs hänsyn till kostnad. Vi fick hjälp fort och behövde aldrig stanna upp med jobbet för att invänta besök av Catharina. Den hjälp vi fick tycker vi var omfattande och vi är supernöjda med resultatet. Inredning och möblering bidrar till lugn och harmoni. Det känns inte längre rörigt och känns mer modernt..
myhome
Platsbyggda möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor10 november 2017
Vi vill verkligen rekommendera Concept Saltin. Concept Saltin gjorde stylingen av vår lägenhet i Näsby Park inför vår försäljningen. Madeleine är riktigt proffsig och serviceinriktad och lätt att samarbeta med. Hon gjorde lägenheten med klassisk elegant stil. Detta lyckades hon med i högsta grad. Företaget har väldigt fina möbler, inredningsdetaljer, växter, konst och textilier såsom gardiner, kuddar och mattor. Madeleine har även otroligt lyxiga lampor och kristallkronor. Balkongen gjorde hon helt underbar med alla vackra växter och möbler samt ljuslyktor. Vi kollade runt och jämförde mycket innan vi valde Concept Saltin. Det var många som rekommenderade Madeleine Saltin och det förstår vi för hon är väldigt skicklig och vi är så nöjda. Hon fick lägenheten så fin och det viktigaste av allt så fick hon spekulanterna att vilja bo i lägenheten. Vi fick lägenheten sålt snabbt och till bra pris. Detta är mycket pga Concept Saltin.
Styled by Otilia
Platsbyggda möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor23 augusti 2017
Vi anlitade Styled by Otilia i samband med försäljning av vår lägenhet. Helstyling i vardagsrum/kök samt detaljstyling i resterade lägenhet. Vi är mycket nöjda med resultatet. Stylingen gjorde sig väldigt bra på bild. Stilrent och ljust som matchade lägenheten bra. Lagom möblerat. Rekommenderar varmt Otilia.
Terra + Tint Interiors
Platsbyggda möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor15 april 2018
She designed our living, family and dining rooms. She was excellent at pulling together all of my favorite things. Christin helped me with styling & space design and selected affordable, yet high-end looking furniture, rugs, and lighting to brighten my home. She was always available by e-mail to run ideas by and she made the entire process so easy and enjoyable. She has an amazing eye and is extremely talented at her craft. I would use her again and again (and again!!).
Ulrika Höglund Form
Platsbyggda möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor28 december 2016
När jag flyttade in i mitt nya hus våren 2016 tog jag kontakt med Ulrika då jag vill göra huset till mitt eget och få en enhetlig känsla. Ulrika tog, efter vårt första möte, fram en moodboardkoncept över stil, färger, möbler, lampor och inredningsdetaljer som verkligen var "mitt i prick". Därefter planerade jag en stor del av renoveringen själv men använde Ulrika som bollblänk. Mot slutet tog jag ytterligare hjälp för att färdig ställa allt. Då fick Ulrika i uppdrag att inreda hall, vardagsrum och TV-rum (färdigt). I detta ingick att rekommendera och köpa in produkter, planera belysning, sy och montera gardiner, montera inredning i hall och vardagsrum samt "piffa" till med detaljer. Ulrika är snabb i kommunikationen, återkommer alltid när hon sagt och är rak och tydlig med vad som kommer att funka och inte. Jag kan varmt rekommendera Ulrika om man står för renovering och vill har råd, inspiration eller konkreta produktförslag eller om man bara vill göra ett "lyft".
Madero InterioR
Platsbyggda möbler
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor26 november 2019
Min lägenhet behövde ett lyft men jag saknade inspiration. Eftersom vi tidigare hade anlitat Madero InterioR på mitt jobb, med goda resultat, så kontaktade jag Mariana. Hon har träffsäkert tagit fram färger, tyger och möbler som överträffade mina förväntningar. Hon skötte allt från beställning, uppsättning och kontakter med hantverkare, sömmerska samt butiker vilket både har känts tryggt och underlättat för mig. Jag kommer att anlita Madero InterioR igen nästa gång jag vill göra om hemma. /Ann-Charlotte
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.