Trädgårdsdesign

Hitta rätt expert för ditt projekt
Sortera efter:
Sortera efter:
115 av 82 experter

Utvalda omdömen för Trädgårdsdesign Nära mig

Bengtsson Design
Trädgårdsdesign
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor17 oktober 2019
Noggranna med fingertoppskänsla. Har varit punktliga och måna om den personliga relationen, tagit sig tiden för att vårt projekt ska bli vad vi önskat och hjälpt oss mer än vad de har behövt. Sen gillar jag att de är nytänkande, vågar hitta nya vinklar & tankar kring trädgårdsdesign, spännande material & växtval & lämnar inget åt slumpen. Ser fram emot att få jobba mer med detta grymma team! Ni får gärna se mer här: https://fridafahrman.elledecoration.se/vara-tragardsplaner/
SNITSIG Trädgård & Landskap AB
Trädgårdsdesign
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor3 februari 2019
Vi anlitade Karin Malmberg på Snitsig för att vi ville få en trädgårdsdesign för vår utökade trädgård som just nu består av 5000 m2 åker. Vi har en Skånelänga som vi hyr ut veckovis sommartid och vi ville expandera trädgården till att även omfatta pool med pooldäck och poolhus samt ett stort växthus och många trädgårdsrum. En viktig detalj i planeringen av trädgården var att Skånelängan ska byggas om så att det blir två stycken uthyrningslägenheter och därför är det viktigt att trädgården tar hänsyn till detta. Vi är mycket nöjda med Karins arbete då hon är både entusiastisk och realistisk och mycket lyhörd för vad vi ville åstadkomma och lätt att arbeta med. Hennes lösning för poolområdet och växthusområdet blev mycket levande och spännande och hon har på ett kreativt sätt skapat ”privata” trädgårdsområden och fikaplatser för de två olika uthyrningslägenheterna som är avskiljda från varandra och även gjort fina övergångar mellan de olika trädgårdarna. Vi vill ge Karin de allra bästa rekommendationer.
Högadals Trädgårdar
Trädgårdsdesign
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor26 mars 2021
Vi har tagit hjälp av Marie med en trädgårdsdesign bas, dvs en ritning över hela trädgården som visar hur den kan utformas på ett bra sätt för att få till en vacker och funktionell helhet. Vi är glada att vi började med en ritning på helheten och mycket nöjda med såväl dialogen under processen som den slutprodukt vi fick. Marie var lyhörd för våra tankar samtidigt som hon kom med många nya fina ideer.
PARADIS trädgårdsdesign
Trädgårdsdesign
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor5 februari 2016
Paradis trädgårdsdesign tog fram ett genomtänkt och genuint förslag på hur jag skulle kunna göra om min tråkiga och kala framsida. Framsidan blev istället insynsskyddad och mysig med trevlig uteplats och slingrande gång och med en helt separat uppställningsplats för bil och soptunnor.
Hjelte Garden Design AB
Trädgårdsdesign
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor9 mars 2016
Projektet inkluderade trädgårdsdesign med ritning. Därefter mycket stenläggning; främst gatsten på garageuppfart, men även ny mur murades upp, gammal mur lagades och stensattes. och även lite nya blomsterland. Noggrant genomfört arbete. Tillmötesgående och löste de frågor som uppkom under projektets gång. Serviceinriktade och trevliga att ha att göra med. Kan varmt rekommenderas.
Natalia Lindberg Trädgårdsdesign
Trädgårdsdesign
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor14 april 2020
Vi har nyligen byggt hus på en tomt med stora nivåskillnader och mycket sten och kände att vi behövde hjälp för att få höjder, struktur, och ytor ritade på ett professionellt sätt. Efter ett besök på tomten där vi bollat våra idéer och tankar skissade Natalia på en konceptplan som vi blev otroligt nöjda med. För oss var det ovärderligt att få Natalias helhetssyn på de nya ytor som skulle göras om och allt från material, känsla till de växtval som vi fick presenterade kändes verkligen mitt i prick. Tack Natalia för din hjälp och profession, det blev så bra!
Emma Johnson Trädgårdsdesign
Trädgårdsdesign
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor19 februari 2016
Emma Johnsson Trädgårdsdesign har hjälp oss att ta fram en trädgårdsdesign från grunden och även gjort en växtplan med växter som anpassats efter våra önskemål och för att passa in i omgivningen. Servicen var väldigt bra, designen uppfyllde våra önskemål och leveransen gjordes enligt överenskommelsen.
Kungsbacka Trädgårdsdesign AB
Trädgårdsdesign
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor29 juli 2020
Proffessionella och lyhörda har Kungsbacka Trädgårdsdesign hjälpt oss att ta fram underlag till våra drömmars trädgård. Nu när projektet har anlagts kan man verkligen se vinsten i att ta hjälp med utformningen.
form&flora trädgårdsdesign i Viken
Trädgårdsdesign
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor1 april 2019
Vi är jättenöjda! Cecilia lyssnade noggrant på våra önskemål och ritade en drömtrådgård. Kan varmt rekommendera Form & Flora Trädgårdsdesign.
Bibbi Bonorden Trädgårdsdesign & Belysning
Trädgårdsdesign
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor14 maj 2019
Bibbi förvandlade min trista, blåsiga balkong i norrläge till en ombonad och mysig boudoir. Hon tog hand om allt från att hitta leverantör av inglasning, förslag på inredning, möbler, blommor till färdigt uterum. Bibbi är mycket professionell och smidig att samarbeta med. Hon hittar de små detaljerna som gör att det blir speciellt, det blir mitt."
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.