46 experter inom trädgårdsmaterial

Trädgårdsmaterial
115 av 46 experter

Utvalda omdömen för experter inom trädgårdsmaterial Nära mig

Varalövs Tunnfabrik
experter inom trädgårdsmaterial
Genomsnittligt omdöme: 4 av 5 stjärnor23 oktober 2016
Vi på Paradiset - Bad SPA Wellness har vid två tillfällen beställt trätunnor till vår anläggning för att använda som både rekvisita och som papperskorgar. Hantverket är mycket bra och leveransen har skötts snabbt och smidigt.
Karl Fredrik på Eklaholm
experter inom trädgårdsmaterial
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor15 september 2016
Mycket positivt bemötande,, jag personligen har alltid känt mig sedd som speciell , fått 100% stöd och hjälp när jag behövt det , hög kvalitet på växter, tillbehör , inredning en riktig inspirations källa. Karl-Fredeik är super duktig och jag vill varmt rekommendera honom.
Gröna Bladverk
experter inom trädgårdsmaterial
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor11 december 2018
Gröna Bladverk har ritat, planerat och utfört flera trädgårdsprojekt åt mig. De kunde inte ha genomförts på ett bättre sätt!
Remne Blomsterdesign
experter inom trädgårdsmaterial
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor4 augusti 2016
Ulrika på Remne Blomsterdesign är otroligt proffsig i sin yrkesroll samtidigt som hon ger ett varmt och personligt välkomnande. Jag blev hembjuden till henne ute på landet och fick sitta i hennes mysiga lantkök och dricka kaffe samtidigt som vi diskuterade fram blomarrangemanget. Rekommenderar varmt att ni anlitar Ulrika att göra era blommor!
Stålmiljö
experter inom trädgårdsmaterial
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor18 oktober 2018
Stålmiljö är en grymt bra leverantör av cortenstål som vi alltid använder i de utemiljöer som vi ritar och bygger. Ett proffsigt bemötande och kreativa lösningar gör att man kommer tillbaka till Stålmiljö gång efter gång. Eftersom vi ofta har måttbeställer kanter, ramar, lådor så är Stålmiljö det perfekta valet för oss. Gustav, Bengtsson Design AB
Emilkärran
experter inom trädgårdsmaterial
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor11 mars 2015
I have used Emilkärran my whole life at the country house. Its been the best and most useful companion carrying up to 7 bags at the same time as well as smaller boats, big piles of branches and logs or large garden pots. Its a must have for people who like gardening and working outside!
Flisby AB
experter inom trädgårdsmaterial
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor11 april 2017
Jag blev jättenöjda med min uteplats. Lade sandsten romanum och byggde en låg mur med Keystone. Lättskött yta och tidlös.
Växt och Trädgård
experter inom trädgårdsmaterial
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor27 maj 2016
Underbara och kunniga inom allt som rör Växter och Trädgård. Dessutom fantastiskt fina inrednings detaljer som passar både inne och ute.
Interflora Fresh Olskroken
experter inom trädgårdsmaterial
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor13 juni 2016
Fantastisk blomsterbutik med brett sortiment. Servicen är av den bästa kvalitén man kan tänka sig. De är verkligen experter. Kan rekommendera Interflora Fresh Olskroken till alla jag känner.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.