8 experter inom trädgårdsmaterial Donsö

Bor man i hus är inredningen av trädgården minst sagt lika viktig som den i hemmet. Och visst finns det mycket man kan göra. Inred trädgården likt rum invändigt. Använd blommor, träd, buskar, häckar och staket till att skärma av trädgårdens rum. Kolla med återförsäljare, butiker eller leverantörer inom trädgårdsmaterial i Donsö om hur man gör det bäst. Mer
Välkommen till Gröna Bladverk – hjälp till en vackrare trädgård Bilden av en vacker trädgård är olika beroende... Läs mer
 • 073-378 65 91
 • Göteborg
STÅLMILJÖ - Tillverkar produkter i cortenplåt för trädgård och offentlig miljö. Läs mer
 • 0346-88 85 88
 • Falkenberg
Vi hjälper dig uppnå en härlig upplevelse vid alla blomstrande tillfällen. Vi är ett gäng glada tjejer som... Läs mer
 • 031-25 86 80
 • Göteborg
Kungsbacka Trädgårdsdesign arbetar främst med gestaltning av privata trädgårdar men även bostadsgårdar och... Läs mer
 • 070-779 11 44
 • Kungsbacka
Välkommen till Villaprodukter! Här hittar du massor av produkter såsom Nät, trädnät ,bärnät , rådjursnät ,... Läs mer
 • 070-847 33 15
 • Hisings Backa
Det är bara hos oss som du hittar alla Sveriges stora varumärken inom trädgård. Vi vänder oss till alla... Läs mer
 • 031-84 38 00
 • Göteborg
Vi är ett litet företag som vill erbjuda nya spännande saker hela tiden därför är mycket av vår produktion i... Läs mer
 • 073-413 26 59
 • Berghem
År 2005 byggde jag mitt första växthus i Massiv ek. Sen dess har vi utnyttjat den platsen massor av gånger, för... Läs mer
 • 070-556 07 59
 • Trollhättan
Utvalda omdömen om Trädgårdsmaterial i Donsö
Gröna Bladverk
Trädgårdsmaterial i Donsö
"Gröna Bladverk har ritat, planerat och utfört flera trädgårdsprojekt åt mig. De kunde inte ha genomförts på ett bättre sätt!"
- Bosse Berghult
Stålmiljö
Trädgårdsmaterial i Donsö
"Stålmiljö är en grymt bra leverantör av cortenstål som vi alltid använder i de utemiljöer som vi ritar och bygger. Ett proffsigt bemötande och kreativa lösningar gör att man kommer tillbaka till Stålmiljö gång efter gång. Eftersom vi ofta har måttbeställer kanter, ramar, lådor så är Stålmiljö det perfekta valet för oss. Gustav, Bengtsson Design AB"
- Bengtsson Design
Interflora Fresh Olskroken
Trädgårdsmaterial i Donsö
"Fantastisk blomsterbutik med brett sortiment. Servicen är av den bästa kvalitén man kan tänka sig. De är verkligen experter. Kan rekommendera Interflora Fresh Olskroken till alla jag känner."
- jonostberg
Registrera din verksamhet här utan kostnad – Läs mer

Hur väljer jag växter till min trädgård?


Att välja perenner till sin trädgård är inte det lättaste. Men man kan tänka som när man möblerar och målar om inomhus. Vilken känsla är jag ute efter och vilka färger går med huset och trädgården som helhet? På en terrass eller balkong kan man inreda med spännande krukväxter. Jobba gärna med prydnadsträd för att skapa höjdskillnader och rörlighet i trädgården. Det bästa är att besöka en handelsträdgård, trädgårdsbutik eller växtbutik i Donsö som både kan hjälpa dig med växter men även annat trädgårdsmaterial. Använd även grus och stenar i olika former och storlekar för att skapa en spännande och unik trädgård. Möjligheterna är med andra ord oändliga, och det finns mycket fint att välja bland!

Vart hittar jag trädgårdstillbehör och trädgårdsrustning i Donsö?


Det bästa är att besöka både mindre handelsträdgårdar eller en plantskola för något mer unika tillbehör till din trädgård och större återförsäljare för matjord, grus och likande. Plantskolor odlar träd och buskar så att dessa senare kan planteras hos köparen. En trädgårdshandel har ofta många och olika blommor. Har man inte möjlighet att besöka en butik så finns det flera trädgårdsbutiker online. Att köpa trädgårdsväxter på nätet är väldigt smidigt, speciellt om butikerna i ens närområde inte har det man letar efter eller om man behöver växter från flera olika återförsäljare.
Butikerna har mer eller mindre utrustning till din trädgård men de flesta erbjuder sådant som krävs för plantering och underhåll. Besök gärna en butik där du kan hitta vackra dekorationer och konstverk till din trädgård för perfekt slutresultat.
Storstäder med experter