Home Staging i Uppsala, Uppsala län

Få experthjälp med ditt projekt
Uppsala / 50 km
Home Staging
115 av 162 experter

Utvalda omdömen för Home Staging i Uppsala, Uppsala län

Hortlund & Co
Home Staging i Uppsala, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor23 augusti 2016
Jag anlitade Miranda för homestyla min lägenhet inför en försäljning. Miranda gjorde ett väldigt bra jobb som jag var väldigt nöjd med. I och med att jag bodde i utlandet vid tillfället var det viktigt för mig den jag anlitade kunde sköta jobbet självständigt. Miranda klarade av detta med bravur, ansvarade för alla möblerna själv och lämnade lägenheten i ett bra skick efter utfört uppdrag. Kan inget annat än ge Miranda ett toppbetyg och varmt rekommendera henne!
Herder Home
Home Staging i Uppsala, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor17 januari 2019
Herder home har hjälpt oss med ett flertal stylingar och vi är mycket imponerade över hur smakfullt och välkomponerat Janna iscensatt stylingen. Lägenheterna har tack vare detta varit mycket lätta att förmedla till köparna. Uppdraget har också hållit både tidsplaner och budget och vi kan varmt rekommendera Herder Homes tjänster.
Real Living STHLM AB
Home Staging i Uppsala, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor5 april 2019
RL höjde vårt försäljningspris med 400.000 för vår lägenhets försäljning Jag kan verkligen rekommendera dem för home styling och liknande.
Petra of Sweden
Home Staging i Uppsala, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor4 september 2018
Tack för en fantastisk Home Styling. Vi är så nöjda. Riktigt svår att välja foton då alla blev fantastiska.
Francos Corner AB
Home Staging i Uppsala, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 4 av 5 stjärnor13 december 2016
Homestyling inför försäljning av nyproducerad villa , 130 kvm på Värmdö. Mycket god service och personligt engagemang. Hög kvalitet på utfört arbete.
Fouremptywalls
Home Staging i Uppsala, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor15 november 2016
Har som mäklare anlitat Fouremptywalls både till konsultationer åt kunder samt hel styling. Alltid kanonbra återkoppling och framförallt alltid bra resultat! Flera försäljningar där slutpriset ökat tack vare bra styling. Rekommenderas!
Systrarna Blom AB
Home Staging i Uppsala, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor18 oktober 2016
Anlitade Systrarna Blom AB för hjälp med homestaging inför en försäljning. I korthet: proffsiga, trevliga och prisvärda. Välspenderade pengar helt enkelt! med tanke på hur fint det blev inför fotografering och visning av min lgh. Dessutom så blev det en hel del växter och blommor i lgh som gjorde att det kändes varmt och hemtrevligt. Jag kan inget annat än att ge dom högsta betyg, rekommenderar dom starkt.
Jb Home / Home by Jb AB
Home Staging i Uppsala, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor28 januari 2017
Jag har handlat flera gånger från Jb Homes webbutik och jag blir lika nöjd varje gång! Fantastiskt fint och stort sortiment, smidigt att beställa/betala, bra service, snabb leverans och fint packade paket är pricken över i. Har bara gott att säga! :) Kan varmt rekommendera Jb Home!
Stylingbolaget
Home Staging i Uppsala, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor11 augusti 2016
MER än nöjd över att vi valde att använda oss utav Stylingbolaget innan och under försäljning av vår lägenhet. De lyckades inte bara skapa en perfekt balans av modernitet, stilrenhet och klass utan de utförde även arbetet snabbt, felfritt och med ett glatt humör. När lägenheten var stylad och redo att läggas ut ville vi knappt flytta..
Dekoracio AB
Home Staging i Uppsala, Uppsala län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor15 juni 2021
Väldigt trevlig kontakt och snabbt, proffsigt utförande av Homestyling, med fantastiska resultat. Lägenheten blev en helt annan och imponerade verkligen på spekulanterna!
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.