Utbyggnad av hemmet i Västerås, Västmanlands län

Få experthjälp med ditt projekt
Västerås / 50 km
Utbyggnad av hemmet
115 av 21 experter

Utvalda omdömen för Utbyggnad av hemmet i Västerås, Västmanlands län

DEKÅ Entreprenad AB
Utbyggnad av hemmet i Västerås, Västmanlands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor16 december 2015
Dekå genomförde en totalrenovering av vårt hus med ett väldigt bra resultat. Samtliga ytskick, golv, badrum, kök och vissa fönster renoverades. De höll budget, arbetade effektivt och gav alltid ett professionellt bemötande. När utmaningar uppstod eller nya önskemål uppkom från oss, löste de dem utan problem. Jag kan varmt rekommendera dem och kommer anlita dem igen.
Norrsidans Bygg AB
Utbyggnad av hemmet i Västerås, Västmanlands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor23 februari 2018
Snabba, öppna för dialog, trevliga, bra pris. Snabba på att svara. Hittar billigaste lösningarna men öppna för mer avancerade idéer också.
Hantverksportalen
Utbyggnad av hemmet i Västerås, Västmanlands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor13 oktober 2015
Planerade nytt kök med nya innovativa ideer, i särklass mest kreativ av de vi frågade Lämnade en detaljerad offert som visade sig hålla (t o m med liten marginal i vår favör) Höll tider och gav löpande rapport om vad som gjorts och vad som stod för dörren Gjorde allt som utlovats ner till minsta mikrodetalj Följsam för vår plötsligt uppkomna önskemål Fantastisk hantverksskicklighet som inte lämnade något åt slumpen Mycket hög finish på arbetet Duktiga underleverantörer Delfakturerade löpande efter utfört arbete. Ingen förskottsbetalning. Kort sagt, vi är oerhört nöjda och rekommenderar varmt Hantverksportalen
Husmästarna AB
Utbyggnad av hemmet i Västerås, Västmanlands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor24 juli 2018
Husmästarna byggde ett nytt rum samt bastu och duschrum som en förlängning av garaget. De byggde även en glasveranda i anslutning till huset. Totalentreprenad, dvs. Husmästarna skötte alla kontakter med underentreprenörer som grävare, glasmästare etc. och fungerade som bollplank från ide’ till färdiga byggnationer. Är mycket nöjda med allt.
Totalhus i Sverige AB
Utbyggnad av hemmet i Västerås, Västmanlands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor5 augusti 2016
Hade en oinredd övervåning som endast va isolerad. Totalhus gjorde iordning allt med 3 sovrum ett tv-rum och badrum. Väldigt nöjda med utförandet, gav förslag på hur man kunde utföra vissa saker och kom med egna ideér.
Hast & Wikegård arkitekter
Utbyggnad av hemmet i Västerås, Västmanlands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor24 januari 2018
Hast & Wikegård hjälpte oss med ritningar och bygglovshandlingar till två tillbyggnader på vårt 20-talshus. Då huset är ett tvåfamiljshus var det många viljor och intressen att ta hänsyn till och Katharina lyckades verkligen förstå oss alla och hitta bra lösningar utan att kompromissa med helheten och husets tidsenliga uttryck. Mycket noggrann och engagerad i allt!
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.