Home Staging i Vallda, Hallands län

Få experthjälp med ditt projekt
Vallda / 50 km
Home Staging
115 av 56 experter

Utvalda omdömen för Home Staging i Vallda, Hallands län

Cream & Navy´s Interior
Home Staging i Vallda, Hallands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor23 februari 2021
Transformed our home into something that I could not believe was our apartment. She came with a vision and was able to bring out the flavor of the apartment in a way we could never have done ourselves. Thanks Linnea, in helping us being able to push our apartment further than we thought possible. Would hire again.
Studio In
Home Staging i Vallda, Hallands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor5 januari 2016
Vi beställde styling av bröllopsfestlokalen, både förberedelser och utförandet. Maja och Atta fattade direkt känslan som vi ville ha på bröllop. Efter första mötet fick vi ett förslag, ett mood board, som var spot on! Dekoreringen av lokalen gjorde vår dag ännu mer fulländad! Kan rekommendera att slippa stressa med dekoreringen enda fram till vigseln. :)
Stylingfabriken
Home Staging i Vallda, Hallands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor14 januari 2016
Personlig och engagerad med en proffsig blick lämnade mig säker på att uppdraget var i trygga händer.
ROOM Shape Sweden
Home Staging i Vallda, Hallands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor25 mars 2019
Jag kan verkligen starkt rekommendera detta företag. Magdalena har hjälpt mig med en "bestående homestyling", dvs inte styling inför försäljning utan för ett boende att leva i. Från start till slut har projektet gått som en dans och jag känner verkligen att vi har hittat en bra kombination av mina egna behov och önskemål och Magdalenas vision och expertis, som ju var anledningen till att jag anlitade ROOM Shape. Nu har vi fått till en röd tråd genom hela huset och en väldigt ombonad och lyxig känsla i varje rum. Det känns så fint med ett unikt uttryck som är speciellt framtaget för oss, som hade varit väldigt svårt att få till utan ROOM Shapes hjälp. Såå nöjd!
Anna Bülow Homestaging & Inredning AB
Home Staging i Vallda, Hallands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor5 januari 2017
it was excellent job done by Anna and her team! Anna saved us a lot of time and energy for the staging. It is fast, best-valued and worry-free, recommend definitely!
Myhres & Coey Interior Design Studio
Home Staging i Vallda, Hallands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor24 augusti 2016
Vi är jättenöjda, Vi anlitads Myhre's när vi skulle göra om vårt kök! Dorte är proffsigt och har ett öga för Skandinaviens inredning
Intro
Home Staging i Vallda, Hallands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor14 november 2016
Intro Inred är vår samarbetspartner när det gäller homestyling & konsultationer. De håller en jämn hög nivå på sitt utförda arbete. Rekommenderar deras tjänster.
Minna design
Home Staging i Vallda, Hallands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor21 februari 2019
Har använt mig av Minna Designs tjänster både i företaget och privat. De fick totalrenovera lokalen till min massage salong. Resultatet blev över förväntan! Marina är lyhörd, noggrann, ser vad du inte ser och vet vad du behöver, när du själv inte vet. Fantastisk på att hitta lösningar för utrymme och förvaring. Inte rädd att tänka utanför boxen och vågar använda färg. Hemma har hon hjälpt med färgval och tapeter, samt med att måla och tapetsera. Man är i trygga och framförallt erfarna händer när man väljer Minna Design.
Room Vision
Home Staging i Vallda, Hallands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor4 november 2016
Är helnöjd med Room Vision! Anlitade företaget för uppsättning av mitt företag och nu har jag den snyggaste kliniken i Särö! Ett professionellt bemötande och en bra kännedom av personen och deras önskan! Mvh Titti Rystedt
FabriCat AB
Home Staging i Vallda, Hallands län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor12 februari 2019
Duktig inredare med känsla för detaljer. Lyhörd och lyssnar på kundens behov och jobbar utifrån det. Kommer med egna idéer som gör det lilla extra. Enkel att att jobba med.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.