1 experter inom vinkällare Styrsö

Man behöver inte ha ett brinnande intresse för vin för att ha ett vinställ hemma, även om det såklart gör det ännu roligare. Ett vinställ som täcker en hel vägg eller bara en flaskbred hylla blir en snygg och trendig inredningsdetalj som lyfter de flesta kök. Idag kan man få professionell hjälp i Styrsö till att bygga ett vinställ som är perfekt utformat efter ens eget boende, oavsett om man har möjlighet att bygga en egen källare eller vill ha en lite större typ av vinkyl. Mer
Få en offert för någon av dessa tjänster
  • Design av vinkällare
  • Installation av vinkällare
  • Platsbyggd hemmabar
  • GöTEBORG
Registrera din verksamhet här utan kostnad – Läs mer

Vad ska man tänka på när man ska bygga en vinkällare?


Att lagra vin har blivit mer populärt och har man möjlighet och plats så kan man absolut satsa på en vinkällare hemma. Det är en lyx att kunna ha ett vinrum vilket skiljer sig en del från att enbart ha ett stort vinställ. Det kräver således en del planering av utrymmet. När man ska lagra vin i en källare så måste man fundera över temperaturen. Detta är viktigt för att vinet ska lagras i rätt takt. Man bör också fundera över hyllsystem så att flaskorna befinner sig i rätt lutning. Många väljer att bygga vinställ i trä men fundera över vilket material som passar in hos er. Det krävs en del för att bygga en egen vinkällare i Styrsö så ta gärna kontakt med någon inom branschen för tips och råd.

Vad ska man tänka på när man väljer vinhyllor till sin vinkällare?


Lite beroende på hur man utformar sitt vinställ och hur man väljer att bygga sin vinkällare hemma i Styrsö så kan hyllorna se lite olika ut. De flesta flaskor behöver ligga ner när de lagras medan andra utan problem kan lagras stående. Detta beror på om flaskan är försluten med en naturkork eller skruvkork. När man ska bygga ett vinrum eller eget vinställ kan det därför vara smart att se till att man har plats för båda delar. Det viktigaste är att flaskorna inte skakas eller rör på sig under lagringen.
Storstäder med experter