6 VVS & Rörmokare Toowoomba, QLD, AU

De flesta av oss har någon gång behövt anlita en rörmokare eller en ingenjör eller montör kunnig inom VVS. Många av oss har gjort det fler än en gång och vet vikten av att ha en person som vet vad de sysslar med, samtidigt som vi själva inte har någon koll. Något som förmodligen många av oss fått erfara både en och två gånger. Oftast vet dessa yrkespersoner vad de gör och resultatet blir bra, men det händer att det blir missförstånd och det finns dessvärre oseriösa aktörer på marknaden. Vi har samlat lite information som kan vara bra att ha med sig när du ska anlita ett företag för installation av VVS i Torrevieja, Spanien, spolning av avlopp, rörservice och liknande tjänster. Läs vidare! Mer

Utvalda omdömen för VVS & Rörmokare Toowoomba, QLD, AU

Plumbing & Gas Australia Pty Ltd
VVS & Rörmokare Toowoomba, QLD, AU
26 juli 2017
“An excellent team of young experienced plumbers their workmanship was high quality the owner Shaun Barry is very good to work with the administration team are great also I will always use this company for future development projects, I also use this plumbing business for normal plumbing repairs just a wonderful group to work with.”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.