Studio 304
5 omdömen

Glass Box Project

A glass box extension allows light to the interior of the property and provides views over the adjacent park from the ground floor living spaces. Shaded from the sun by the orientation of the existing house, this new frameless glazed element takes advantage of the unique view from this end of terrace property.

The project includes a basement excavation to the existing cellar and an acoustically isolated music room. At ground floor level the bespoke joinery features window seats and opaque windows to effectively bring the light provided into the centre of the property.
Land: Storbritannien
Glass Box Project
Sparad 3 gånger | 0 frågor
Jason Taylor-Photography
Bädda inFråga
Glass Box Project
Sparad 11 gånger | 0 frågor
Jason Taylor-Photography
Bädda inFråga
Glass Box Project
Sparad 3 gånger | 0 frågor
Jason Taylor-Photography
Bädda inFråga
Glass Box Project
Sparad 9 gånger | 0 frågor
Jason Taylor-Photography
Bädda inFråga
Glass Box Project
Sparad 27 gånger | 0 frågor
Jason Taylor-Photography
Bädda inFråga
Glass Box Project
Sparad 11 gånger | 0 frågor
Jason Taylor-Photography
Bädda inFråga
Glass Box Project
Sparad 6 gånger | 0 frågor
Jason Taylor-Photography
Bädda inFråga
Chailey Street
Sparad 12 gånger | 0 frågor
Jason Taylor-Photography
Bädda inFråga
Chailey Street
Sparad 2 gånger | 0 frågor
Studio304
Bädda inFråga
Chailey Street
Sparad 2 gånger | 0 frågor
Studio304
Bädda inFråga
Chailey Street
Sparad 12 gånger | 0 frågor
Studio304
Bädda inFråga
Glass Box Project
Sparad 6 gånger | 0 frågor
Studio304
Bädda inFråga
Chailey Street
Sparad 12 gånger | 0 frågor
Studio304
Bädda inFråga
Chailey Street
Sparat 0 gånger | 0 frågor
Studio304
Bädda inFråga
Glass Box Project
Sparad 4 gånger | 0 frågor
Studio304
Bädda inFråga