Site Designer

Skapa en fin, gratis hemsida på några minuter

Site Designer är ett verktyg för skapande av hemsidor för hem-, renoverings- och designexperter som har en Houzz-profil. På mindre än 15 minuter kan du förvandla ditt innehåll på Houzz till din egna anpassningsbara hemsida. Registrera dig nu för att börja använda Site Designer!
Prova nu
 
Starta
med en kostnadsfri Houzz-expertprofil
 
Anpassa
din sida med teman, färger och teckensnitt
 
Publicera
direkt på datorer och mobila enheter
Vanliga frågor
Hur fungerar Site Designer?
Houzz använder informationen på din expertprofil, inklusive projektfoton och omdömen, för att skapa en anpassningsbar hemsida. Din nya hemsida är automatiskt optimerad för dator och mobil.
Måste jag ha ett företag för att skapa en hemsida?
Ja. Bara Houzz-användare med expertprofiler kan skapa en hemsida med Site Designer. Om du har en verksamhet men inte en expertprofil, registrera dig på Houzz.
Hur skapar jag min hemsida?
Att skapa en hemsida med Houzz Site Designer går snabbt och är enkelt. Välj först ett tema, anpassa det genom att lägga in din logga, ett välkomstmeddelande med mera. Klicka på Publicera, och du är klar!
Kan jag anpassa hemsidan?
Javisst! Houzz Site Designer ger dig många möjligheter att anpassa din hemsida. Välj ett tema, lägg till text och välj de foton du vill visa upp. Du kan till och med ändra typsnitt och färger.
Fler Q&A
Se vad andra Houzz-experter har gjort med Site Designer