1 stol.se
Vi är två inredningsintresserade personer som drömt om att starta en egen webshop med inredning vi gillar. Och nu förverkligar vi våran dröm! Vilka är vi då? Vi träffades i Umeå för flera år sedan när vi jobbade på samma jobb. Det tog något år men sedan sa det klick och vi förlovade oss och köpte lägenhet inom tre månader. Lägenheten totalrenoverade vi och vårat gemensamma intresse för inredning började blomma. När det blev dags för barn byttes lägenheten mot hus och vi passade på att byta stad också.

Flytten blev till underbara Fagervik och huset är ett pågående renoveringsprojekt. I våran shop hittar Du inredningsdetaljerna som gör hemmet personligt. Jag (Malin) har en förkärlek för ljuslyktor och väldoftande tvålar, Jonas gillar teknik som är snygg och att skriva/skissa i en bok med rätt känsla. Tillsammans har vi fyllt våran shop med saker som gör oss glada.

Tjänster som tillhandahålls
Vackra och trendiga saker till Ditt hem och Dig själv......
......med detaljer som sticker ut! Det kan vara en högtalare som aGroove från Kreafunk, som är så fin och välgjord, att den blir en detalj som sätter tonen. Det kan vara en vas från Housedoctor eller en ljushållare från Madam Stoltz. Vi gillar verkligen den ljuvliga hudvården från Vakinme. Vi gillar krukorna och ljuslyktorna från Hübsch och Bloomingville, som gör Ditt hem ännu mysigare. Vi gillar inredning.....och lite annat. Vi är en inrendningsbutik online!

Vi gillar snabba leveranser också, så allt Du hittar här finns på lager och skickas direkt.Välkommen till oss!

Malin och Jonas

Verksam i följande områden
-din trendiga inredningswebbshop
Plats: 86032
Fagervik
Sverige
Kommenterade på: Före & efter styling Jättesnyggt!
i Före & efter