DREAMHOUSE decorations
10 omdömen
En inredningsbyrå med lång erfarenhet som värdesätter stilfulla, varma, mysiga hem.
Vi på Dreamhouse decorations älskar inredning och tar oss an uppdrag som Inredare till ert personliga hem (Inredninghjälp), samt om ni ska sälja ert hem, (Homestyling/Homestaging). Vi har lång erfarenhet inom dessa områden. För oss är varje kund unik och vi ser till att ta fram det allra bästa för just er.

Dreamhouse decorations är en inredningsbyrå och drivs av mig, Camilla Nylander. Jag har alltid älskat inredning, Idag har jag förmånen att arbeta med mitt allra största intresse. Ser det som en lyx att kunna arbeta kreativt, och älskar att kunna guida våra kunder rätt i inredningsdjungeln. Vi är alla unika och har olika tycke och smak. Det är otroligt roligt att få arbeta fram ett koncept tillsammans, som passar just er. Vi vänder oss både till privatpersoner, företag eller offentliga miljöer.

Sedan hösten 2018 jobbar jag även som Husförsäljare för SKIDSTAHUS, har ni köpt hus, och vill bygga ert drömhus är ni varmt välkomna att kontakta mig!

Ser fram emot att höra av er!

Camilla Nylander /Dreamhouse decorations
VD/grundare

email: info@dreamhouse.se
www.dreamhouse.se
instagram - @dreamhousedecorations
Mob: +46 76 162 1096

Tjänster som tillhandahålls
Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Design och konstruktion av uterum, Färgkonsultation, Home Staging, Hållbar design, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Köksdesign, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign, inredningshjälp, inredare, Homestyling

Verksam i följande områden
Stockholm, Värmdö Kommun
Kontakt: Camilla Nylander
Plats: 139 36
Stockholm
Sverige
Expertinformation:
CEO / Inredare / Interior Designer
Kommenterade på: how is the wall effect created? I think its a calcimine colour. I am sorry but I don't know exactly. ;(
i Frågor om foton  
Kommenterade på: Den flammiga gråblå väggen...? kul att du gillar! Dessvärre vet jag inte då det är kunden som målat, men tror det är en sk kritfärg.. de är lite flammigare.
i Frågor om foton  
Kommenterade på: What size is this the EOS feather pendent its Large;)
i Frågor om foton  
Kommenterade på: Hardwood Floors It's beautiful!! But I am sorry, but I have no idea...;(
i Frågor om foton  
Kommenterade på: Love the rug, where's it from please? It's wonderful! it's from Layered interior ;)
i Frågor om foton  
Kommenterade på: Where did you buy the rug ?Is it a Beni Ourain How much please ? This is from www.ellos.se - It was several years, but its inspirated from Benj--:)
i Frågor om foton  
DREAMHOUSE decorations gillar en artikel: Quali Materiali Stanno Bene con Una Cucina Nera?
DREAMHOUSE decorations gillar en idébok: Wohnzimmer
DREAMHOUSE decorations gillar en idébok: Идеи пользователя ilonailona1316