Mobilappar

Bli mobil med Houzz appar

Hitta inspiration till hemrenovering medan du är på språng med Houzz-mobilappen. Denna app innehåller alla verktyg och all information du behöver för att slutföra ditt nästa renoverings- eller inredningsprojekt.
Skicka en nedladdningslänk till din mobil
Jag godkänner att motta ett meddelande en gång (skickat genom en automatisk dialer) från Houzz till min mobila enhet, med en länk för att ladda ner Houzz mobilapp. Meddelanden och datakostnad kan tillkomma.
Dela idéer
Dela dina favoritbilder med familj, vänner och experter eller spara dem i en privat idébok. Hitta heminredningsidéer genom att läsa aktuella artiklar som täcker allt från renoverings- och inredningstips till Houzz Tours och gör det själv-tips.
Hitta experter
När du har samlat in idéer för ditt hem kan du använda Houzz-appen för att hitta arkitekter, inredningsdesigner och entreprenörer där du bor. Läs omdömen och sök igenom tidigare projekt tills du hittar rätt expert för din stil och din budget.
Få råd
Fråga Houzz-communityt om du vill ha ett snabbt råd! Ange ett designdilemma i en diskussionsgrupp för att få råd från experter och andra hemägare.